WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Win je droomslaapkamer met de Auping Essential Styling Contest

Drie bekende bloggers, het vernieuwde Auping Essential bed en een lege slaapkamer… Drie bekende lifestyle- en interieurbloggers zijn uitgedaagd hun droomslaapkamer vorm te geven. Samen met een styliste van vtwonen gaan ze in duo’s aan de slag op de vt wonen & designbeurs. En door te stemmen op jouw favoriet maak jij kans op die droomslaapkamer! (promotie)De Auping Essential is hét designbed van Auping die past in elke slaapkamer en waarmee de stylingmogelijkheden eindeloos zijn. Met hoofdbord van stof of 14-laags beukenhout, gekleurde pootjes en wel of geen aanhangtafel? Onze drie lifestyle- en interieurbloggers binden de strijd aan rondom de Auping Essential. Hieronder stellen we ze aan je voor.

We stellen je voor aan…

Jantine Vaartjes , mede-eigenaar van lifestyle- en interieurblog April and May. Zij blogt over interieur, fashion en lifestyle. Voor Auping gaat zij samen met vtwonen styliste Leonie aan de slag om haar ideale slaapkamer in te richten.

Barbara van Erp, blogger voor online magazine Me to We. Hier blogt zij veel over haar kinderen en haar leven. Samen met vtwonen styliste Esther richt zij haar themaslaapkamer in.

Anne de Buck, oprichtster en blogger voor lifestyleblog Your Little Black Book. Hier vertelt zij alles over haar reizen, restaurants en leuke hotspots die zij heeft bezocht. Samen met vtwonen styliste Danielle gaat zij aan de slag om haar droomslaapkamer vorm te geven.

Inspiratie opdoen bij Auping

Maar natuurlijk begint elk idee bij inspiratie. De bloggers worden dan ook op de Auping- productielocatie en showroom in Deventer uitgenodigd om inspiratie op te doen voor de contest. In de video zie je hiervan het verslag.
stylingcontest

Stem nu!

Helaas, deze actie is afgelopen. Meer informatie over Auping en de Auping Essential vind je op auping.nl.

vt wonen&design beurs

De slaapkamers worden onthuld tijdens de vt wonen & designbeurs van 29 september t/m 4 oktober in de RAI Amsterdam. Ook daar kun je stemmen om kans te maken op de slaapkamer uit je dromen!

Zelf alvast inspiratie op doen? Ga naar auping.nl.

Bron: in samenwerking met Auping

nog meer: