WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Klein keukengeluk: win een espressomachine

De keuken is het hart van het huis waar we dagelijks momentjes van klein keukengeluk hebben. ’s Ochtends de geur van vers gezette koffie, in het weekend uitgebreid koken en nét voor het slapen gaan nog even de vaatwasser aanzetten. Wij houden van de keuken! (in samenwerking met Mandemakers)Mandemakers keuken

vtwonen keukens

Onze favoriete keuken? Dat is natuurlijk de vtwonen keuken. Bij Mandemakers Keukens stel je jouw persoonlijke mix & match vtwonen keuken samen. Grijs, zwart, wit hout: de kleuren in deze keuken zijn onderling mooi te combineren en blijven toch een eenheid. De zwarte metalen grepen geven de keuken zijn industriële tintje. Ze zijn handgemaakt en speciaal voor deze keuken ontwikkeld.

Smeg espressomachine

Win!

Je maakt kans op een Smeg ECF01 espressomachine. Daarmee zet je 1 of 2 koppen koffie tegelijk, met speciale pads of versgemalen koffie. Met het speciale stoompijpje maak je zelf een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Extra fijn: het warmhoudplaatje verwarmt je koffiekopjes. Keukengeluk gegarandeerd! Vul onderstaand formulier in om mee te doen.

Helaas, deze actie is afgelopen.

Bron: in samenwerking met Mandemakers

nog meer: