WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een boxspring kopen doe je zo!

Een nieuw bed kopen vraagt wat energie: je moet bepalen wat je wil, op zoek gaan en het bed afstemmen op je slaapkamer. Hetzelfde geldt voor het kopen van een boxspring. Weet je niet hoe je het aan moet pakken? Met deze 10 stappen koop jij de boxspring die écht bij je past. (promotie)swiss sense

1. Stel je persoonlijke eisen af

Belangrijk is om te bepalen wat je wil. Welke eisen zijn van tevoren bekend en kun je vaststellen? Dit zijn namelijk de randvoorwaarden waar je nieuwe bed aan moet voldoen en waar niet meer over te twisten valt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • bepaal je budget
  • hoe groot kan het bed zijn
  • wil je een vast of (elektrisch) verstelbaar bed

2. Vraag anderen naar hun ervaringen

Het is altijd van groot belang om ervaringen van bekenden te horen. Ervaringen zijn veel waard en geven je veel informatie. Ook ervaringen van mensen op het internet geven je veel informatie vooraf. Bezoek verschillende sites en laat je inspireren. Wat maakt dit bedrijf/merk uniek? Bieden ze mij garanties?

3. Maak een top 3 lijstje

Maak voor jezelf, vanuit stap 1 en 2, een lijstje van de top 3 boxsprings. Het zorgt ervoor dat je gerichter te werk gaat en dat je zeker weet dat het bed bij je past.

4. Bezoek winkels van de boxsprings van je top 3 lijstje

Bezoek de winkel(s) die de boxsprings uit je lijstje verkopen. Laat je nog meer inspireren, bekijk indien mogelijk de modellen in het echt.

5. Laat je adviseren

Laat je adviseren over het product, maar ook over wat voor effect het product heeft op jouw lichaam en dat van je eventuele partner. Advies over ligcomfort is van groot belang. Natuurlijk krijg je dit advies niet alleen in de winkel, maar online en via de telefonische verkoop- en advieslijn van een bedrijf kun je ook deskundig advies krijgen.

swiss-sense

6. Beleef en ervaar

Wanneer je in de winkel bent, ga dan eens op de boxspring liggen en probeer hem uit. Kijk naar alle mogelijkheden en ervaar de verschillen in liggen, hoogte en meer. Zijn de verkopers aandachtig en écht klantgericht?

7. Kies looks die je mooi vindt

Ga voor een model dat helemaal past bij jouw slaapkamer of waar jij je nieuwe interieur op afstemt. Boxsprings zijn zowel in comfort als in uiterlijk in veel opties en stijlen verkrijgbaar. Van klassiek, landelijk, romantisch tot aan strak modern, robuust en meer. Ga voor een passende stofsoort en -kleur, type pootjes: stel de boxspring zoveel mogelijk samen naar jouw wensen en smaak.

8. Denk na over accessoires

Heb je bij je nieuwe bed ook gedacht aan nieuw beddengoed? Zijn je kussens bijvoorbeeld ook niet aan vervanging toe? Heb je een bijpassende molton nodig? Of maak het geheel compleet met een mooi bedlampje of nachtkastje.

9. Kopen!

Nu mag je eindelijk je nieuwe bed kopen.

10. Tijd voor het stylen en inrichten van je slaapkamer

Wanneer het bed er dan echt is, is het natuurlijk leuk om je slaapkamer helemaal tot in de puntjes af te stylen. Maak het bed op met een mooi dekbed en maak het geheel af met mooie kussens, een zacht plaid en accessoires! Zo wordt slapen een feestje.

Bron: in samenwerking met Swiss Sense


nog meer: