vtwonen

Geef je op voor Verbouwen of Verhuizen

Groeien jullie uit het huis vanwege gezinsuitbreiding? Of is de inrichting zo gedateerd dat verhuizen een beter idee lijkt dan verbouwen, maar zie je er tegenop om je vertrouwde buurt te verlaten? Kortom; twijfelen jullie tussen verhuizen of verbouwen? Geef je nu op voor het tweede seizoen van Verbouwen of Verhuizen!

verbouwen of verhuizen

Hoe meld je je aan?

  • vul dit formulier in.
  • voeg een korte toelichting van jullie huidige woonsituatie bij.
  • voeg foto’s van de woning en het gezin bij.

Je ontvangt van ons een automatische ontvangstbevestiging. Uit alle aanmeldingen maken we een selectie. Wanneer de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer in volle gang zijn, nemen we contact op met deze geselecteerde aanmeldingen. De daadwerkelijk geselecteerde kandidaten ontvangen van ons informatie over alles wat er bij deelname komt kijken. Dit geldt ook voor de kosten. Hoor je niks van ons? Dan ben je helaas niet geselecteerd.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Dinie op 19 november 2017 om 18:32

ik ben nu n aflevering aan het kijken ,is leuk maar n vraagje hoe word dat betaald
zelf ben ik n bijstandsvrouwtje die graag gaat verhuizen alleen de financieen niet heeft ...
en ik woon in n eengezinswoning 3slaapkamers ,,slaapzolder
ik vraag niet om hulp maar ik wil melden dat het n mooi programma is heel veel succes gr

>

vtwonen op 20 november 2017 om 12:49

Beste Dinie, wat leuk om te horen dat je graag ons programma kijkt! Worden wij ook weer blij van. Van alle deelnemers die meedoen met 'Verbouwen of Verhuizen' wordt een vergoeding gevraagd. Het is dus een combinatie van eigen bijdrage en sponsoring.

>

Rick op 9 november 2017 om 09:46

Ik zou me graag willen opgeven voor een eventueel seizoen 3. waar kan ik dit doen? formulier werkt niet meer.

Gr Rick

>

Britt op 16 oktober 2017 om 20:50

Kan je je nog opgeven voor het tweede seizoen of niet? Grtjes

>

vtwonen op 17 oktober 2017 om 10:53

Beste Britt, de opnames voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang. De deelnemers zijn al geselecteerd en de eerste make-overs zijn zelfs al een feit. Je kunt natuurlijk wel gewoon een mailtje sturen voor eventueel seizoen 3. Maar dat staat verder nog niet vast.

>

gea veurink op 12 augustus 2017 om 18:36

zouden jullie mij willen en kunnen helpen aan een goede vloer bv een houten vloer met een dikke ondervloer die de woning goed isoleert en geluid dempend is wij wonen in de flat en hebben klagende buren , we wonen boven de schuren en dat trekt heel erg koud op . en jullie mogen de muren en wanden aanpakken dat ze weer jaren mee kunnen kan alle hulp gebruiken kan zelf niets beginnen door handicap zou graag weer een woning willen hebben waar ik me weer jaren goed kan voort bewegen . alles mag onder handen worden genomen van keuken tot douche slaap kamers en wc . dit is een hele grote droom dat er hulp komt die mij willen helpen

>

vtwonen op 17 augustus 2017 om 07:55

Beste Gea, wij kunnen je, hoe graag we ook zouden willen, niet helpen aan een nieuwe vloer en make-over voor je wand. Sorry!

>

Kirsten op 29 juli 2017 om 23:55

Helaas niet uitgekozen om deel te nemen aan seizoen 2. Wel jammer dat ik begin januari een mai heb mogen ontvangen waarin stond dat ik binnenkort een uitgebreide vragenlijst en aanvullende informatie zou ontvangen en deze nooit gekregen heb:( Hoe kan dit?

>

vtwonen op 4 augustus 2017 om 10:40

Beste Kirsten, onze collega's van tv nemen de selectie voor hun rekening. Wij weten helaas niets van een mail over een vragenlijst en aanvullende informatie. Je zou hier nog een mailtje naartoe kunnen sturen met de vraag waar dit mis is gegaan: info@idtv.nl.

>

Bernadette op 23 juni 2017 om 14:31

Hallo, de zomervakantie is nabij, vroeg mij toch wel even af of je nog kan aanmelden? Of na de vakantieperiode weer.

>

vtwonen op 26 juni 2017 om 07:19

Beste Bernadette, je kunt je nog steeds aanmelden. De deelnemers voor het tweede seizoen zijn alleen al wel geselecteerd en hiervan op de hoogte gesteld. De eerste opnames vinden zelfs alweer plaats :) Maar wie weet komt er daarna nog wel weer een nieuw seizoen...

>

Guido op 26 mei 2017 om 06:43

Hallo, Ik zie dat jullie vvoorlopig geen tuin metamorfoses doen, ik neem aan dat het dakterras hieronder valt? Daarom wilde vragen of jullie in de buurt van Sittard een bedrijf weten die een dakterras kan inrichten?

>

vtwonen op 7 juni 2017 om 07:29

Beste Guido, op dit moment ziet het er naar uit dat er tot volgend jaar voorjaar geen tuin, en daarmee inderdaad ook geen dakterras, meer onder handen genomen gaat worden. Helaas zijn wij niet zozeer bekend met alle specialisten in de omgeving van Sittard, dus daar kunnen we helaas niet mee helpen.

>

Francis op 14 mei 2017 om 20:57

Is het nog mogelijk je op te geven voor een tuinmetamorfose? Groetjes Francis

>

vtwonen op 15 mei 2017 om 07:19

Beste Francis, op dit moment zijn we niet direct op zoek naar deelnemers, maar je kunt vrijblijvend een mailtje sturen naar: vtwonen@idtv.nl.

>

vtwonen op 12 mei 2017 om 08:45

Beste Birgit, wij hebben geen zicht op alles wat bij onze collega's van tv binnenkomt. Als je geen automatische reactie hebt ontvangen, zouden wij het toch nog eens proberen!

>

lianne op 5 mei 2017 om 17:05

Beste VTwonen,
Ik vroeg me af: hoeveel kans heb je om geselecteerd te worden?
groetjes, Lianne

>

vtwonen op 9 mei 2017 om 10:20

Oei Lianne, daar durven we geen cijfer of percentage aan vast te hangen... Stap 1 is in ieder geval een mailtje sturen en of je dan geselecteerd wordt, ligt aan het probleem, woonsituatie, andere inzendingen etc.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties