vtwonen

Geef je op voor Verbouwen of Verhuizen

Groeien jullie uit het huis vanwege gezinsuitbreiding? Of is de inrichting zo gedateerd dat verhuizen een beter idee lijkt dan verbouwen, maar zie je er tegenop om je vertrouwde buurt te verlaten? Kortom; twijfelen jullie tussen verhuizen of verbouwen? Geef je nu op voor het tweede seizoen van Verbouwen of Verhuizen!

verbouwen of verhuizen

Hoe meld je je aan?

  • stuur een mail naar vtwonenverbouwen@idtv.nl
  • voeg een korte toelichting van jullie huidige woonsituatie bij
  • voeg foto’s van de woning en het gezin bij

Je ontvangt van ons een automatische ontvangstbevestiging. Uit alle aanmeldingen maken we een selectie. Wanneer de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer in volle gang zijn, nemen we contact op met deze geselecteerde aanmeldingen. De daadwerkelijk geselecteerde kandidaten ontvangen van ons informatie over alles wat er bij deelname komt kijken. Dit geldt ook voor de kosten. Hoor je niks van ons? Dan ben je helaas niet geselecteerd.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Kirsten op 29 juli 2017 om 23:55

Helaas niet uitgekozen om deel te nemen aan seizoen 2. Wel jammer dat ik begin januari een mai heb mogen ontvangen waarin stond dat ik binnenkort een uitgebreide vragenlijst en aanvullende informatie zou ontvangen en deze nooit gekregen heb:( Hoe kan dit?

>

vtwonen op 4 augustus 2017 om 10:40

Beste Kirsten, onze collega's van tv nemen de selectie voor hun rekening. Wij weten helaas niets van een mail over een vragenlijst en aanvullende informatie. Je zou hier nog een mailtje naartoe kunnen sturen met de vraag waar dit mis is gegaan: info@idtv.nl.

>

Bernadette op 23 juni 2017 om 14:31

Hallo, de zomervakantie is nabij, vroeg mij toch wel even af of je nog kan aanmelden? Of na de vakantieperiode weer.

>

vtwonen op 26 juni 2017 om 07:19

Beste Bernadette, je kunt je nog steeds aanmelden. De deelnemers voor het tweede seizoen zijn alleen al wel geselecteerd en hiervan op de hoogte gesteld. De eerste opnames vinden zelfs alweer plaats :) Maar wie weet komt er daarna nog wel weer een nieuw seizoen...

>

Birgit op 7 juni 2017 om 11:14

Ik vind het echt kwalijk dat jullie totaal niet reageren op mijn mails en dat mijn reactie hier niet op doorkomt maar dan ook weer geen reactie. Het is jammer dat ik zoveel hoop heb terwijl ik natuurlijk beter zou moeten weten. De kans dat wij het geluk (in Willemsoord - totaal niet hip natuurlijk, jullie doen vaak hippe buitenwijken van grote steden) zouden hebben dat we geselecteerd zouden worden door VTwonen is nagenoeg nihil maar realiseer jullie alsjeblieft dat er wel echte mensen achter zitten met een echte hulp vraag en ik ben momenteel ten einde raad... maak bezichtiging's afspraak in Zwolle terwijl mijn man hier wil blijven wonen. Het minste dat jullie kunnen doen is reageren op mijn simpele vragen of mijn aanmelding wel binnen is gekomen ( by the way, een aanmelding waar ik ook een halve dag mee bezig was ( wanneer je zo graag iets wilt))

>

vtwonen op 8 juni 2017 om 08:19

Beste Birgit, je kunt vtwonen op verschillende manier bereiken. Jouw mail is helaas nooit bij onze afdeling aangekomen. En we vermelden bij het plaatsen van een reactie op de website dat deze eerst goedgekeurd moet worden. Dat is bij deze gebeurd. Onze collega's van tv krijgen veel aanmeldingen en moeten daar een selectie uit maken, dat is een lastig karwei. Als je je hebt aangemeld, zou je in ieder geval een ontvangstbevestiging moeten ontvangen. Mocht je in hoge nood ook echt hulp in willen schakelen, dan kunnen wij die niet direct bieden, maar wellicht vind je op deze website wel een goede stylist en/of interieurontwerper: http://www.stylink.nl/interieurstyling-en-interieurontwerp

>

Guido op 26 mei 2017 om 06:43

Hallo, Ik zie dat jullie vvoorlopig geen tuin metamorfoses doen, ik neem aan dat het dakterras hieronder valt? Daarom wilde vragen of jullie in de buurt van Sittard een bedrijf weten die een dakterras kan inrichten?

>

vtwonen op 7 juni 2017 om 07:29

Beste Guido, op dit moment ziet het er naar uit dat er tot volgend jaar voorjaar geen tuin, en daarmee inderdaad ook geen dakterras, meer onder handen genomen gaat worden. Helaas zijn wij niet zozeer bekend met alle specialisten in de omgeving van Sittard, dus daar kunnen we helaas niet mee helpen.

>

Francis op 14 mei 2017 om 20:57

Is het nog mogelijk je op te geven voor een tuinmetamorfose? Groetjes Francis

>

vtwonen op 15 mei 2017 om 07:19

Beste Francis, op dit moment zijn we niet direct op zoek naar deelnemers, maar je kunt vrijblijvend een mailtje sturen naar: vtwonen@idtv.nl.

>

Birgit op 10 mei 2017 om 11:04

Hai! Ik heb een aanmelding gestuurd maar geen automatische ontvangstbevestiging ontvangen zoals in de tekst hierboven staat.
Is het wel goed gegaan? Ik heb dit ook nog een keer per mail gevraagd maar hoor ook daar niets op.
Ik zou graag mijn aanmelding opnieuw sturen wanneer deze niet bij jullie is aangekomen...
Ik hoor het graag!
Groet van Birgit

>

vtwonen op 12 mei 2017 om 08:45

Beste Birgit, wij hebben geen zicht op alles wat bij onze collega's van tv binnenkomt. Als je geen automatische reactie hebt ontvangen, zouden wij het toch nog eens proberen!

>

lianne op 5 mei 2017 om 17:05

Beste VTwonen,
Ik vroeg me af: hoeveel kans heb je om geselecteerd te worden?
groetjes, Lianne

>

vtwonen op 9 mei 2017 om 10:20

Oei Lianne, daar durven we geen cijfer of percentage aan vast te hangen... Stap 1 is in ieder geval een mailtje sturen en of je dan geselecteerd wordt, ligt aan het probleem, woonsituatie, andere inzendingen etc.

>

Patricia op 22 april 2017 om 18:19

Tot wanneer kun je je opgeven?

>

vtwonen op 24 april 2017 om 07:19

Nu nog steeds!

>

Melanie op 3 april 2017 om 10:28

Wat voor kosten zijn er aan verbonden om mee te doen?

>

vtwonen op 4 april 2017 om 06:53

Beste Melanie, wanneer je geselecteerd wordt voor deelname hoor je meer over de kosten die hieraan verbonden zijn.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties