vtwonen

Geef je op voor Verbouwen of Verhuizen

Groeien jullie uit het huis vanwege gezinsuitbreiding? Of is de inrichting zo gedateerd dat verhuizen een beter idee lijkt dan verbouwen, maar zie je er tegenop om je vertrouwde buurt te verlaten? Kortom; twijfelen jullie tussen verhuizen of verbouwen? Geef je nu op voor het tweede seizoen van Verbouwen of Verhuizen!

verbouwen of verhuizen

Hoe meld je je aan?

  • vul dit formulier in.
  • voeg een korte toelichting van jullie huidige woonsituatie bij.
  • voeg foto’s van de woning en het gezin bij.

Je ontvangt van ons een automatische ontvangstbevestiging. Uit alle aanmeldingen maken we een selectie. Wanneer de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer in volle gang zijn, nemen we contact op met deze geselecteerde aanmeldingen. De daadwerkelijk geselecteerde kandidaten ontvangen van ons informatie over alles wat er bij deelname komt kijken. Dit geldt ook voor de kosten. Hoor je niks van ons? Dan ben je helaas niet geselecteerd.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Leoschijf op 19 augustus 2018 om 11:34

Ik wil mijn kamer opknappen maar weet niet hoe,wil oude elementen behouden en dan.
Gr leo

>

Daan op 11 juni 2018 om 17:23

Hallo. Als je je hiervoor aanmeldt en je wordt geselecteerd, wat is dan het bedrag ongeveer wat je zelf moet betalen? Ik snap dat het afhankelijk is van hoe de inrichting wordt en wat er moet gebeuren, maar hoe is het verdeeld? Is voor mij wel even belangrijk om te weten voor ik me hiervoor ga aanmelden. Alvast bedankt voor uw reactie.

>

vtwonen op 13 juni 2018 om 17:24

Beste Daan, er wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd. Dit bedrag wordt aan de deelnemers bekendgemaakt zodra zij geselecteerd zijn voor deelname. Wat misschien fijn is om te weten, is dat je hierna nog nergens aan vastzit. Alles is dan nog vrijblijvend.

>

Anke M. Hartog op 2 mei 2018 om 18:26

Hallo redactie!
Na bovenstaande te hebben gelezen zit ik met een vraag:
Mijn schoonmoeder is 80 jaar n woont in Den Haag in een mooie flat. Zij heeft een partner van 70 jaar (lekker jong ;-) Kort door de bocht zijn het mensen die houden van antiek met liefst een ietwat moderne touch ( dat is tot op heden nog niet gelukt). Mijn schoonmoeder wil vooral "morsig". Op dit moment is hun interrieur vooral beige :-(
Inmiddels 15 jaar zijn ze hier min of meer gelukkig mee maar wil mijn schoonmoeder wil inmiddels in de woonkamer graag iets anders. Ze heeft reumatische artritis, nare klachten, veel pijn. Ze houdt zich kranig maar is beperkt in haar actieradius. Haar partner wil haar qua smaak best ruimte geven maar weet vooral wat hij níet wil.
Ze komen samen niet heel veel verder. Onze suggesties maken niet erg veel indruk of zetten in ieder geval niet aan tot ander acties.
Nu vraag ik me dus af: is dit stel een leuke uitdaging of toevoeging om in aanmerkig te komen voor jullie programma? Of juist niet!

Hoor graag een reactie,

Vriendlijke groet,

Anke M. Hartog
Voorburg

>

Lotte op 27 februari 2018 om 13:20

Hoi, Ik heb mij opgegeven en ben benieuwd of mijn aanmelding binnen is gekomen. Ik kreeg een wit scherm namelijk en kon niet terug vinden of het goed is gegaan. Alvast bedankt voor het nakijken!

>

vtwonen op 2 maart 2018 om 08:52

Beste Lotte, dat kunnen wij helaas niet voor je checken. De aanmeldingen komen binnen bij onze collega's van tv. Je zou een mailtje kunnen sturen naar vtwonen@idtv.nl

>

Nicole Wardenier op 28 januari 2018 om 12:12

Wij hebben ons aangemeld voor uw programma verbouwen of verhuizen. Uiteraard begrijpen wij dat alleen contact wordt opgenomen met de geselecteerde kandidaten. Is het wel mogelijk om te laten weten wanneer ongeveer de eerste selectie plaatsvindt? Vriendelijke groet, Nicole

>

vtwonen op 30 januari 2018 om 08:44

Beste Nicole, vtwonen 'Verbouwen of Verhuizen' zal dit najaar weer op de televisie gaan verschijnen. De selectieprocedure zal hiermee hoogstwaarschijnlijk rond de zomer gestart worden.

>

Stella van Zuijlen op 16 januari 2018 om 22:20

Gaan jullie weer een programma maken verbouwd of verhuizen?

>

vtwonen op 17 januari 2018 om 08:32

Beste Stella, het lijkt erop dat vtwonen 'Verbouwen of Verhuizen' dit najaar weer terugkomt!

>

Irene op 30 december 2017 om 19:09

een paar weken geleden heb ik het formulier ingevuld en kreeg vervolgens van jullie bericht op de e-mail wat ik per ongeluk verwijderd heb.
Willen jullie dit opnieuw toesturen.

>

vtwonen op 5 januari 2018 om 10:10

Beste Irene, dit mailtje is niet van ons afkomstig geweest. Je kunt het beste even een mail sturen naar vtwonen@idtv.nl. Onze collega's van tv kunnen je dan verder helpen.

>

Marije op 20 december 2017 om 15:04

Heb je als je meedoet en je aanmelding is een feit ook eigen inspraak op de inrichting van je woonkamer en/of keuken?

>

vtwonen op 5 januari 2018 om 09:55

Beste Marije, je gaat in gesprek met de stylist en kunt dan natuurlijk woonwensen doorgeven. Uiteindelijk gaat de stylist daarmee aan de slag en zal het eindresultaat natuurlijk wel een verrassing blijven.

>

sharona op 12 december 2017 om 15:15

Hallo

het lijkt mij leuk als jullie een keer bij ons langs komt om advies te geven hoe wij de keuken / bijkeuken en garage kunnen uitbouwen

>

vtwonen op 14 december 2017 om 11:00

Beste Sharona, het is helaas niet mogelijk voor onze stylisten om persoonlijk advies te geven buiten onze programma's om.

>

Els op 7 december 2017 om 06:59

Ik wil mij dol graag opgeven , maar helaas weet ik niet hoe je de fotos moet toevoegen.Ook helpt het niet denk ik dat ik alleen woon, want jullie maken dit progamma alleen voor gezinnen, of mensen die samen wonen, spijtig genoeg voor mij.

>

vtwonen op 7 december 2017 om 08:30

Beste Els, als alleenwonende kom je helaas niet in aanmerking inderdaad. Dat past niet in ons huidige format. Sorry. Wie weet wat er ooit nog eens uit onze hoge hoed komt rollen qua ideeën voor programma's.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties