vtwonen

Geef je op voor Verbouwen of Verhuizen

Groeien jullie uit het huis vanwege gezinsuitbreiding? Of is de inrichting zo gedateerd dat verhuizen een beter idee lijkt dan verbouwen, maar zie je er tegenop om je vertrouwde buurt te verlaten? Kortom; twijfelen jullie tussen verhuizen of verbouwen? Geef je nu op voor het tweede seizoen van Verbouwen of Verhuizen!

verbouwen of verhuizen

Hoe meld je je aan?

  • vul dit formulier in.
  • voeg een korte toelichting van jullie huidige woonsituatie bij.
  • voeg foto’s van de woning en het gezin bij.

Je ontvangt van ons een automatische ontvangstbevestiging. Uit alle aanmeldingen maken we een selectie. Wanneer de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer in volle gang zijn, nemen we contact op met deze geselecteerde aanmeldingen. De daadwerkelijk geselecteerde kandidaten ontvangen van ons informatie over alles wat er bij deelname komt kijken. Dit geldt ook voor de kosten. Hoor je niks van ons? Dan ben je helaas niet geselecteerd.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Lotte op 27 februari 2018 om 13:20

Hoi, Ik heb mij opgegeven en ben benieuwd of mijn aanmelding binnen is gekomen. Ik kreeg een wit scherm namelijk en kon niet terug vinden of het goed is gegaan. Alvast bedankt voor het nakijken!

>

vtwonen op 2 maart 2018 om 08:52

Beste Lotte, dat kunnen wij helaas niet voor je checken. De aanmeldingen komen binnen bij onze collega's van tv. Je zou een mailtje kunnen sturen naar vtwonen@idtv.nl

>

Nicole Wardenier op 28 januari 2018 om 12:12

Wij hebben ons aangemeld voor uw programma verbouwen of verhuizen. Uiteraard begrijpen wij dat alleen contact wordt opgenomen met de geselecteerde kandidaten. Is het wel mogelijk om te laten weten wanneer ongeveer de eerste selectie plaatsvindt? Vriendelijke groet, Nicole

>

vtwonen op 30 januari 2018 om 08:44

Beste Nicole, vtwonen 'Verbouwen of Verhuizen' zal dit najaar weer op de televisie gaan verschijnen. De selectieprocedure zal hiermee hoogstwaarschijnlijk rond de zomer gestart worden.

>

Stella van Zuijlen op 16 januari 2018 om 22:20

Gaan jullie weer een programma maken verbouwd of verhuizen?

>

vtwonen op 17 januari 2018 om 08:32

Beste Stella, het lijkt erop dat vtwonen 'Verbouwen of Verhuizen' dit najaar weer terugkomt!

>

Irene op 30 december 2017 om 19:09

een paar weken geleden heb ik het formulier ingevuld en kreeg vervolgens van jullie bericht op de e-mail wat ik per ongeluk verwijderd heb.
Willen jullie dit opnieuw toesturen.

>

vtwonen op 5 januari 2018 om 10:10

Beste Irene, dit mailtje is niet van ons afkomstig geweest. Je kunt het beste even een mail sturen naar vtwonen@idtv.nl. Onze collega's van tv kunnen je dan verder helpen.

>

Marije op 20 december 2017 om 15:04

Heb je als je meedoet en je aanmelding is een feit ook eigen inspraak op de inrichting van je woonkamer en/of keuken?

>

vtwonen op 5 januari 2018 om 09:55

Beste Marije, je gaat in gesprek met de stylist en kunt dan natuurlijk woonwensen doorgeven. Uiteindelijk gaat de stylist daarmee aan de slag en zal het eindresultaat natuurlijk wel een verrassing blijven.

>

sharona op 12 december 2017 om 15:15

Hallo

het lijkt mij leuk als jullie een keer bij ons langs komt om advies te geven hoe wij de keuken / bijkeuken en garage kunnen uitbouwen

>

vtwonen op 14 december 2017 om 11:00

Beste Sharona, het is helaas niet mogelijk voor onze stylisten om persoonlijk advies te geven buiten onze programma's om.

>

Els op 7 december 2017 om 06:59

Ik wil mij dol graag opgeven , maar helaas weet ik niet hoe je de fotos moet toevoegen.Ook helpt het niet denk ik dat ik alleen woon, want jullie maken dit progamma alleen voor gezinnen, of mensen die samen wonen, spijtig genoeg voor mij.

>

vtwonen op 7 december 2017 om 08:30

Beste Els, als alleenwonende kom je helaas niet in aanmerking inderdaad. Dat past niet in ons huidige format. Sorry. Wie weet wat er ooit nog eens uit onze hoge hoed komt rollen qua ideeën voor programma's.

>

tessa op 6 december 2017 om 20:43

Goedenavond.

wij komen er niet meer uit...
het meubilair is aanwezig, alles is nieuwbouw vanbinnen, maar we missen sfeer en leuke aankleding.
ons budget is het probleem niet, het lukt ons alleen niet zelf.
we hebben meerdere malen op jullie site dingen gezien en leuke aankleding gevonden. maar het match niet bij elkaar.
kunnen jullie hier in iets voor ons betekenen? ik zie op jullie site verbouwen of verkopen maar dat is niet de bedoeling. het moet worden aangekleed.

Groetjes Tessa

>

vtwonen op 7 december 2017 om 06:53

Beste Tessa, helaas kunnen onze stylisten buiten de tv programma's niks voor je betekenen. Sorry! Wel zou je je op kunnen geven voor vtwonen 'Weer verliefd op je huis'. Dat doe je door dit formulier in te vullen: http://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen

>

w.lap wiersma op 27 november 2017 om 14:30

zou heel graag advies willen over mijn woonkamer en meuken wij komen er zelf niet meer uit.

>

Mw Stoop op 22 november 2017 om 23:13

Ach, lieve mensen, ik had het formulier helemaal ingevuld, maar ik weet niet hoe ik fotos erbij moet doen, dus kom ik niet in aanmerking om maar zelfs mijn aanmelding te lezen.Jammer ik ben een alleenstaande vrouw met best wel berbouwingwensen, de keuken, wc, en de badkamer , kunt u een uitzondering maken en mijn woning ter plaatse komen kijken?

>

vtwonen op 24 november 2017 om 08:12

Beste mevrouw Stoop, helaas zijn onze stylisten en andere collega's niet in de gelegenheid persoonlijk langs te komen. Mocht je toch de aanmelding nog onder onze aandacht willen brengen, dan kun je ook een mailtje sturen naar vtwonen@idtv.nl.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties