Win een WorldOnWall wereldkaart, Suck UK wereldbol of Luckies kraskaart

Vandaag hebben wij een cadeautje voor de echte wereldreiziger! Je maakt namelijk kans op een kurken wereldbol, een unieke wereldkaart voor aan de muur of een kraskaart van de wereld. Weet jij al welke je wilt?

De wereld in huis

Wij maken ons vaak schuldig aan het stiekem even wegdromen bij onze volgende vakantiebestemming. En geef toe, jij vast ook! Vandaag geven we een unieke wereldkaart van WorldOnWall weg, ook iets om heerlijk bij weg te dromen. Jouw nieuwe blikvanger in huis. Zo haal je de wereld een stukje dichterbij! Hang ‘m op een lichte plek en de kaart zal je verrassen, want door de transparante acrylaat-laag wordt het licht op een bijzondere manier opgevangen en zorgt het voor mooie flonkeringen op de kaart. Maakt ons nieuwsgierig. De wereldkaart is verkrijgbaar in 60 varianten; je kiest zelf de kleur van de voor- en achterkant. Vandaag maak je kans op een mat-zwart exemplaar met transparante achterkant.

De wereld rond

De scratchmap of kraskaart is het perfecte cadeautje voor de wereldreizigers onder ons. Hang de gouden kaart aan de muur, koelkast of deur en kras de landen weg waar je al eens geweest bent. Onder elk land schuilt een andere kleur, inclusief geografische details.

Op de kurken wereldbol kun je ook aangeven in welke landen – of steden – je al geweest bent. Of prik de punaises in de plaatsen waar je ooit nog eens naar toe zou willen gaan. Hallo droomreis!

Voor welke prijs ga jij?

A. Suck UK wereldbol kurk
B. WorldOnWall wereldkaart
C. Luckies kraskaart scratchmap

Wij mogen 1 wereldbol, 1 wereldkaart en 3 kraskaarten weggeven! Meedoen aan de winactie kan alléén op 11 december. Bekijk hier de spelvoorwaarden.

Gefeliciteerd C. Thomas, de kurken wereldbol komt jouw kant op! M. Peperkamp, L. de Graaf en J. Hartmann gefeliciteerd! De kraskaart is naar jullie onderweg. En L. Mulder, jij bent de gelukkige winnaar van de WorldOnWall wereldkaart.

nog meer: Feestkalender