Schrijf je in en win sidetable Silas van Woood

Ruimte nodig voor het toevoegen van kerstdecoratie? De sidetable Silas van Woood is perfect voor je uitgebreide collectie kaarsverlichting, die leuke mini-kerstboom of een mooi kerstboeket. Het goede nieuws is: jij kunt deze sidetable tijdens de feestdagen in huis hebben, want wij geven er een weg! (in samenwerking met Woood)

Leren handgreep als detail

Ook na de feestdagen mag deze sidetable gewoon in huis blijven staan. De sidetable, gemaakt van FSC hout met een toplaag van eikenhout, is namelijk eindeloos te combineren. Door de twee lades, waarvan een brede lade met een uitsparing als handgreep en een smalle met een leren handgreep, kun je er bovendien van alles in kwijt. Plaats het meubelstuk achter de bank of tegen de muur en het is hét item om mee te stylen in de woonkamer.

Een multifunctioneel meubelstuk

Maak van de sidetable Silas van Woood een pronkstuk door het meubelstuk te combineren met je favoriete woonaccessoires. Mag in de woonkamer, maar de sidetable doet het ook goed in de hal. Hier is het meubelstuk perfect voor het welbekende sleutelschaaltje. Uiteraard in combinatie met een spiegel erboven, zodat je voor het de deur uitgaan nog even jezelf kunt checken. Niet genoeg ruimte in de woonkamer of de hal? De sidetable kan ook nog in de keuken – voor extra berg- en werkruimte – of in de slaapkamer. Kortom, een item dat overal in huis mag.

Doe mee & win

Wil jij deze sidetable van Woood winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Sta je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan schrijven we je niet nog een keer in. Vul wel het formulier in om kans te maken. Let op! Deze actie is alleen geldig op 8 december. Als je meedoet, ga je akkoord met de spelvoorwaarden.

De winnaar is bekend! Gefeliciteerd E. Veenstra uit Groningen. De sidetable van Woood komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Bron: in samenwerking met Woood

nog meer: Feestkalender