Win een Royal Christmas servies set van PiP Studio

De tafel dekken voor een uitgebreid kerstdiner wordt dit jaar een feestje op zich. Want je maakt kans op de Royal Christmas Edition van PiP Studio die bestaat uit stijlvol wit porselein met sierlijke gouden elementen. (in samenwerking met PiP Studio)

Kerstdiner met een gouden randje

Het diner kan nog zo lekker zijn, of de kerstboom nog zo sprankelend, dit jaar wordt er het langst nagepraat over jouw prachtig gedekte kersttafel. Met schalen in stervorm versierd met kleine gouden sterren brengt de Royal Christmas Collection een luxe kerstsfeer. Subtiele elementen als een kerstbal, een kerstboom of een rendier sieren de rest van het servies. En er zijn ook feestelijke glazen waar je gezellig mee kunt proosten.

Limited Edition

Alle items uit deze limited edition zijn gemaakt van hetzelfde delicate porselein als de Royal en Royal White tafellijn en zijn daar ook eindeloos mee te combineren. De complete Royal Christmas servies set die we mogen weggeven bestaat uit: 6 schalen, 6 borden, 6 glazen, 1 theepot, 6 mokken, 6 gebaksborden en 1 etagère. Wil jij deze hele set van PiP Studio winnen? Vul dan onderstaand formulier in en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Let op: je kunt alléén meedoen op 13 december. Lees eerst de spelvoorwaarden.

Helaas, deze winactie is afgelopen. Gefeliciteerd A. Hobert!

Bron: in samenwerking met PiP Studio

nog meer: Feestkalender