Doe mee en win een Meghan Chair van Kave Home

De comfy zitting en het aaibare fluweel: na een drukke dag is het heerlijk neerploffen in fauteuil Meghan van Kave Home. En dat kun je zelf ervaren, want in samenwerking met het Spaanse interieurmerk Kave Home geven wij er één weg.

Mad Men

Het ontwerp van de Meghan Chair is geïnspireerd op de Mid-Century Modern stijl – een ontwerpbeweging die halverwege de twintigste eeuw opkwam en gekenmerkt werd door minimalistische silhouetten en natuurlijke vormen. Kijk de serie Mad Men er maar op na; de décors zijn het toppunt van Mid-Century Modern. Bovendien is een dosis Don Draper altijd een goed idee.

Hout is goud

Wat betreft materiaalkeuze is een Mid-Century Modern interieur niet compleet zonder hout: de armleunin-gen en poten van de Meghan Chair zijn van massief hout en afgewerkt met donker wengé en vormen een elegant contrast met de zachte, turquoise zitting. Door het minimalistische design is de stoel een allemans-vriend, hij voelt zich overal thuis. Combineer ‘m met een gouden eyecatcher en hij neemt je mee naar het New York van de fifties en sixties.

Schrijf je in & win

Wil jij deze Meghan Chair (t.w.v. €425) winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Deze actie is alleen geldig op 3 december. Als je meedoet, ga je akkoord met de spelvoorwaarden.

Helaas, deze actie is afgelopen. Gefeliciteerd J. de Heer!

nog meer: Feestkalender