Win het vtwonen boek HOME!

Met de mooiste plaatjes uit de natuur en de fijnste quotes haal jij jouw ideeën uit het vtwonen boek HOME en pas je deze toe in je eigen huis. Zo maak je van je eigen huis een origineel thuis. Ook mooi voor op de koffietafel! Alléén vandaag geven wij 6 keer ons boek HOME weg. En jij wilt er natuurlijk eentje winnen, toch?

Thuis met het vtwonen boek HOME

Er is geen beter seizoen dan de herfst om lekker met een plaid op de bank te zitten en weg te dromen bij mooie interieurfoto’s. Eén ding kunnen we je sowieso beloven, het boek staat bol van talloze beelden die jou zullen inspireren en prikkelen. De beelden worden afgewisseld met quotes, kleurpaletten voor de juiste combinaties en poëzie. Het boek geeft jou dat extra steuntje in de rug om van jouw huis een origineel thuis te maken.

Win!

We mogen 6 exemplaren van het vtwonen boek HOME weggeven. Wil jij ook kans maken? Vul dan hieronder het formulier in. Let op: deze actie is alleen geldig op 15 december 2017! Bekijk hier de actievoorwaarden.

Gefeliciteerd K. Heeren, T. Tonk, L. van Loon, L. de Bont, A. Leusden, I. Tollenaar jullie zijn de gelukkige winnaars van het vtwonen koffietafelboek HOME!

nog meer: Feestkalender