vtwonen

Win: Koeka Make-My-Bed-Over!

Kan je bed wel een nieuwe look gebruiken? Of is je kind toe aan een groter bed en heb je nog geen idee hoe je dat gaat opmaken? Vandaag maak je kans op één van de twee bed makeovers. En dit alles wordt gestyled door een styliste bij jou thuis!

volwassen slaapkamer koeka

kinderkamer koeka

Bed makeover

Geef je slaapkamer een warm uiterlijk door een bedsprei en kussens toe te voegen. We maken je het alvast wat gemakkelijker want wij geven een bed makeover weg t.w.v. €431,18. In de makeover zit een dekbedovertrek, een bedsprei, 2 kussens en 2 binnenkussens. En dit is niet het enige, want deze producten worden gestyled door een stylist!

Kinderbed makeover

Maar we hebben ook aan de kinderen gedacht. Zo maak je kans op een kinderbed makeover t.w.v. €211,80. Zo kun je kans maken op een roze of blauwe kinderbed makeover. In de makeover zit een ledikantdeken, laken, aankleedkussen en een wikkelcape. Deze eyecatchers zorgen ervoor dat de kinderkamer een paradijs wordt. Net als de slaapkamer makeover worden de producten van de kinderkamer ook gestyled door een stylist.

Welke makeover wil jij graag winnen?

A. Volwassen bed makeover t.w.v. €431,18.
B. Kinderbed t.w.v. €211,80.

 

Helaas, deze actie is afgelopen.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Jelma op 22 december 2015 om 12:05

Het lijkt me fantastisch een make over van m'n bed te krijgen van iemand die er verstand van heeft en dan ook nog met producten van het geweldige merk Koeka.Mijn schoondochters en vriendinnen van hen zijn helemaal dol op Koeka.
Maar dan voor de baby,peuter en kleuter.
Fantastisch dat ik een kans maakt om als Oma in een Koeka kamer te liggen.
Moet ik nog een hoofdbord laten maken in dezelfde kleur.Dan heb ik het weer helemaal voor elkaar.!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties