Win gratis LED-verlichting bij een Upstairs traprenovatie

Vaak een ondergeschoven kindje, terwijl-ie alles in huis heeft om een blikvanger te zijn: de trap! Samen met de specialisten van Upstairs zetten we ‘m in de spotlights. Letterlijk, want bij aankoop van een traprenovatie kun jij een gratis LED-verlichting winnen.

The only way is up

Kan jouw hal, overloop of woonkamer wel een make-over gebruiken, neem dan de trap onder handen. Qua verbouwing een stuk minder ingrijpend dan je wellicht verwacht, want bij Upstairs werken ze met een trede-over-trede systeem. Dat betekent dat er op maat gemaakte overzettreden op de bestaande trap worden geplaatst. Minimale overlast (en kosten), maar maximaal resultaat! En of jouw stijl nu industrial of bohemian is – de keuze is er reuze qua materialen, kleuren, leuningen en balustrades.

Mag het licht aan?!

Nu de trap weer als nieuw is, mag die ook worden gezien. Kies daarom voor trapverlichting. Zie je bovendien beter waar je de voeten neerzet als je na de kerstborrel je bedje op gaat zoeken…Wel zo veilig! En of je een zachte gloed wil of juist energiek licht, een spotje of een strip: de dimbare, energiezuinige LED-lampen zijn veelzijdiger dan ooit. De adviseurs van Upstairs laten je met liefde het licht zien als je kiest voor een traprenovatie.

Aanbieding

Wil jij gratis LED-verlichting winnen bij een traprenovatie? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Let op! Deze actie was alleen geldig op 15 december. De gelukkige winnaar is J. van Westerlaak. Gefeliciteerd!

nog meer: Feestkalender