Win een gedekte feesttafel t.w.v €2800!

Tijdens de feestdagen samen met vrienden en familie aan een mooi gedekte feesttafel dineren tot in de late uurtjes, klinkt als een droom kerst toch? We laten je nog even verder dromen. Dagdromen, welteverstaan. Want vandaag maak je kans op een gedekte feesttafel. Precies dezelfde als op de foto, met alles erop en eraan. Met alles? Ja, echt álles!

Aan tafel!

Na uren voorbereiding in de keuken, is al je gerechten op een feesttafel presenteren eigenlijk al een toetje an sich. Feestelijk dineren in stijl, dat gaat met deze winactie helemaal goed komen! Van een tafel mét stoelen, tot een luxe bestekset en prachtige borden: wij hebben qua aankleding overal aan gedacht om jouw kerstdiner onvergetelijk te maken dit jaar! Regel jij nog het eten?

Dit krijg je van ons

Winnen!

Laat ons weten wat jouw favoriete spreuk of quote is voor de feestdagen en vul ‘m hieronder in, in het formulier. De leukste, grappigste en meest magische spreuk die ons direct in een extra feeststemming brengt, verblijden we met deze feestelijk gedekte tafel. We zijn benieuwd! Let op: deze actie is alléén geldig op 17 december.

Van harte gefeliciteerd, P. Staal, jij bent de gelukkige winnaar!

nog meer: Feestkalender