Doe mee en win een boxspring uit de Lifestyle by vtwonen collectie van Swiss Sense

Na drieëntwintig dagen van voorpret is het op deze laatste dag van de adventstijd voor een klapper van een hoofdprijs: boxspring Thyme inclusief bedlinnen!

Bedtijd

Samen met Swiss Sense heeft vtwonen een collectie boxsprings en accessoires uitgebracht onder de naam Lifestyle by vtwonen. De collectie bestaat uit vijf verschillende boxsprings en bijpassende accessoires zoals nachtkastjes en een voetenbank (die je naar eigen smaak én voorkeur kunt samenstellen (denk: hoofdbord, frame, stof, kleur en pootjes) en met elkaar combineert. Het resultaat? Hoogwaardig maatwerk met het comfort van Swiss Sense in de sfeer van de wooncollecties van vtwonen.

My current mood

Heb jij onze eerdere tips opgevolgd en was je al begonnen op Pinterest, dan is nu de tijd om je moodboard hieronder te uploaden of het linkje van je Pinterest bord in te vullen. Of stel vandaag nog een moodboard samen voor je ideale slaapkamer door je favoriete beelden vanaf onze site te pinnen en wie weet win jij boxspring Thyme uit de Lifestyle by vtwonen collectie. De winnaar krijgt dit bed in kleur naar keuze, uitgevoerd in de sfeer van het ingezonden moodboard en voorzien van een bijpassend dekbedovertrek. Slaap zacht!

Doe mee & win

Je maakt kans op boxspring Thyme uit de Lifestyle by vtwonen collectie met een bijpassend dekbedovertrek (t.w.v. maximaal € 2.000,-) door je droomslaapkamer moodboard met ons te delen. De inzendingen worden bekeken door het vakkundig oog van een van onze vtwonen stylisten.

Let op! Deze actie was alleen geldig op 24 december. De gelukkige winnaar is M. Nefkens. Gefeliciteerd!

nog meer: Feestkalender