Doe mee en win een keukenmachine van Bosch

Nu het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt weer bezig is, zijn we thuis ook enthousiast aan het mixen en mengen. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het spektakelstuk voor Kerst? Komt goed uit, want in samenwerking met Bosch geven we een MUM, de alleskunner onder de keukenmachines, weg.

Vooral doorgaan

2,7 kg cakebeslag of 1,9 kg brooddeeg, deze krachtpatser draait er zijn hand niet voor om. Wel zijn arm, want dankzij de Easy ArmLift wordt met één druk op de knop de multifunctionele arm opgetild zodat je de deegaccessoires kunt verwisselen. Dankzij de 1.000 watt motor werkt deze MUM59M55 daarna onvermoeibaar door.

Multitalent

Met (o.a.) een professionele patisserieset, chopper, vleesmolen en citruspers is deze keukenhulp multi-inzetbaar. En juist die veelzijdigheid kunnen we in deze tijd van het jaar zo goed gebruiken. Bosch vlogger Julia riep speciaal voor Kerst hulp in om een feestelijk groepsmenu te kunnen maken. Samen met de MUM en met de tips van een chef maakt ze drie heerlijke gerechten, elk voor acht personen. Bekijk hun kooksessie in deze video.

Schrijf je in & win

Wil jij deze keukenmachine (t.w.v. € 469) winnen? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! Deze actie was alleen geldig op 19 december. Binnenkort maken we hier de winnaar bekend.

nog meer: Feestkalender