Win de favorieten van bloggers Elske en Laura

Ook onze bloggers Elske en Laura zijn in de feeststemming. Van het huis in kerstsfeer brengen tot de favorieten voor het verlanglijstje verzamelen. Je vindt de favorieten van Elske en Laura hieronder. Nóg leuker: jij kunt één van deze pakketten winnen!

Favorieten van Elske (pakket A)

Waarom dit de favorieten van Elske zijn? Je leest er in haar blog meer over.

Dit zit in het pakket van Elske: plaid van Malagoon, houten gewei van HKliving, kandelaar van House Doctor en een kussen van La Cerise Sur le Gâteau.

Favorieten van Laura (pakket B)

Laura gaat met haar favorieten voor een duurzame december. Waarom? Daar lees je in haar blog meer over.

Dit zit in het pakket van Laura: een wikkeldoek van Fabelab Swaddle, leerkaarten van Wee Gallery, een bijtring van Fabelab, een berenknuffel van Fabelab, een bandana slab van Fabelab, een muziekmobiel van Fabelab en tot slot een wolkenbord van Bloomingville.

Winnen

Brengen de favorieten van Elske (A) jou direct in de ‘Hygge’ feeststemming? Of zijn de duurzame decemberfavorieten van Laura (B) ook jouw favoriet? Laat ons hieronder welk pakket jij wilt winnen. Let op: deze actie is alleen geldig op 13 december. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Gefeliciteerd R. Brunsmann, de favorieten van Elske komen jouw kant op! N. Six Dijkstra, jij bent de gelukkige winnaar van de favorieten van Laura.

nog meer: Feestkalender