Win de favoriete cadeaus van onze stylisten en hoofdredacteur

Dagelijks zijn ze aan het werk met de mooiste producten. De vtwonen stylisten en hoofdredacteur Nicolette kunnen de producten uit de vtwonen webshop wel dromen en weten hun favorieten precies te vinden. Welke dat zijn, vind je hieronder. Bovendien geven ze deze ook nog weg!

De favorieten

Hoofdredacteur Nicolette Fox is fan van de Tamgroute kom van Household Hardware: “Thuis zijn we echte bourgondiërs. We houden van lekker koken en lang tafelen. Mijn verlanglijstje heeft vaak een link met eten, want van een mooi gedekte tafel smaakt het allemaal nog lekkerder. Dat deze kom mijn favoriet is, is dus niet gek. De natuurlijke materialen, de groene kleur en de handgemaakte afwerking van deze kom past perfect bij mijn groene glasservies.”

Stylist Liza Wassenaar haalt graag de 70’s in huis met de keramieken borden van HKliving: “Deze borden zijn leuk voor de winter. Van een zwart bord eten is namelijk toch net iets leuker dan van een witte. Helemaal tijdens de feestdagen zijn deze borden voor mij een must voor op tafel. Ik heb nu al zin om de feesttafel te dekken!”

Het vtwonen boek ‘Home’ is het favoriete cadeau van stylist Fietje Bruijn: “Zoveel ideeën, inspiratie en informatie voor zo weinig geld. Dat is een cadeau voor onder de kerstboom waar je het hele jaar en nog wel langer plezier van hebt! Dit vtwonen boek vind je trouwens niet alleen op mijn tafel, maar ik geef ‘m ook graag cadeau.”

Stylist Marianne Luning kunnen we blij maken met de zachte hamamdoek van vtwonen: “Ik vind hamamdoeken heerlijk en deze is extra dik. Dus ook goed te gebruiken als handdoek. Niet geheel onbelangrijk: hij ziet er ook mooi uit en pronkt daardoor zeker in mijn badkamer.”

Win!

De favorieten van onze stylisten en Nicolette geven we cadeau en jij kunt ze winnen! Vul onderstaand formulier in om mee te doen. Geef hierbij aan welk cadeau je het liefst wilt winnen. Als je meedoet, ga je akkoord met de spelvoorwaarden. Let op! Meedoen kan alleen op 2 december.

De winnaars zijn bekend… Gefeliciteerd N.Wijgerde, I. van der Velde, W. Adamse en M. Kramer! Veel plezier met het favoriete cadeau.

nog meer: Feestkalender