Doe mee en win een braadpan van Le Creuset

Le Creuset speelt vandaag voor Kerstman en deelt de mooiste cadeautjes uit. Hohoho! Het Franse kookmerk grossiert in keukenklassiekers die onmisbaar zijn in ieder huishouden.

De ultieme evergreen

De gietijzeren braadpan komt in verschillende kleuren en maten voor, maar wie op zeker wil spelen kiest voor de klassieker in kersenrood of gevlamd oranje emaille. Wist je dat hij geschikt is voor alle warmtebronnen, inclusief inductie? Deze onverwoestbare pan gaat generaties mee.

Hot! Hot! Hot!

Wanneer de ijssterren op het raam staan, is het heerlijk opwarmen bij een gerecht uit de oven. Zeker als de aardewerken braadpan nog borrelt en smeult. Handig: Le Creusets kersenrode mini-braadpan is ook geschikt voor magnetron, koelkast en vriezer.

Schrijf je in & win

In samenwerking met Le Creuset geven wij weg: 1x Le Creuset gietijzeren braadpan (doorsnede 24 cm, kersenrood), 2x Le Creuset aardewerken mini-braadpan, (inhoud 0,25 L, kersenrood). Wil jij een Le Creuset prijs winnen? Vul dan onderstaand formulier in.

Let op! Deze actie is alleen geldig op 21 december. Als je meedoet, ga je akkoord met de spelvoorwaarden. Sta je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Bij deelname aan de winactie word je niet opnieuw inschreven. Je kunt dus elke dag gewoon meedoen!

Helaas, deze actie is afgelopen. Gefeliciteerd M. Leliveld-Bockweg, R. Hoek en C. Papaikonomou.

nog meer: Feestkalender