vtwonen

Win: 5x Piet Hein Eek bankje + 1x tubewatch

Piet Hein Eek heeft speciaal voor ons 50 jarige bestaan dit stoere designbankje gemaakt. Doordat het bankje gemaakt is uit sloophout is het een echte eyecatcher in huis. Wie wil dat nou niet? Vandaag geven wij 5x een Piet Hein Eek bankje + 1x tubewatch weg. Bovendien ontvang je alleen vandaag bij besteding vanaf € 250,- in onze shop een Piet Hein Eek bankje gratis! Vul hiervoor de code ‘feestkalender’ in de winkelwagen in en de rest gaat vanzelf. Op = op!

PHE-bankje

watches-S2-LEFF-amsterdam

Decoratietip

Om het bankje nog leuker te maken kun je de bank aankleden met een mooi plaidje of een leuke vaas. Zet er een tak in en er zal niemand zijn die jouw bankje nog ongemerkt voorbij loopt!

Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is voornamelijk bekend van zijn collectie gemaakt met sloop materialen. Deze Nederlandse ontwerper is in 1990 afgestudeerd aan de Design Academy van Eindhoven. Inmiddels heeft hij ook in Eindhoven zijn atelier, waar je zelf ook een kijkje kan nemen!

Welke prijs wil jij graag winnen?

Helaas, deze actie is afgelopen.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Zwolle op 23 december 2015 om 09:42

Het bankje zou zo mooi in onze kamer staan. ????

>

Jordy op 23 december 2015 om 07:24

Het bankje! Super leuk!

>

Hannie van Swol op 23 december 2015 om 07:24

Ik heb gisteravond 2 stoelen besteld van zuiver.krijg ik nu het bankje er bij zou ik super gaaf vinden,ook al was ik te vroeg met bestellen.

>

vtwonen op 23 december 2015 om 08:05

Beste Hannie, helaas is de actie alleen geldig op 23 december 2015. Hartelijke groet, vtwonen

Shop suggesties

Inspiratie suggesties