Schrijf je in en win 5x een vtwonen kerstboom

Eigenlijk hoort bij elk kerstfeest een boom. Het maakt je interieur tenslotte een stuk gezelliger. Liever geen groot exemplaar of geen plek voor een klassieke kerstboom? Ga dan voor een alternatief! Wij geven 5x een vtwonen kerstboom weg. Gemaakt van metaal en voor aan de wand, dus een perfect alternatief. Doe mee en maak kans!

Kerstboom aan de muur

De vtwonen kerstboom is perfect om kerstkaarten en feestelijke posters met metalen clips, lintjes of touwtjes aan te bevestigen. Maar het muurornament voorzien van een lichtslinger kan natuurlijk ook. Doordat de metalen boom niet veel ruimte inneemt, past dit accessoire door het hele huis aan de muur. En met een lengte van 134 centimeter en een breedte van 78 centimeter kun je het accessoire zowel hoog als laag aan de muur bevestigen.

Win een vtwonen kerstboom

Wij geven 5 metalen vtwonen kerstbomen weg. Kansmaken op een exemplaar? Vul dan onderstaand formulier in. Goed om te weten: sta je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan schrijven we je niet nog een keer in. Vul wel het formulier in om kans te maken. Let op! Deze actie geldt alleen op 8 december. Vind hier de spelvoorwaarden.

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd D. Visser, I. Boonstra , G. ten Westeneind-Aarts, J. Noorland en E. van Horck. De vtwonen kerstboom komt zo snel mogelijk jullie kant op.

nog meer: Feestkalender