Schrijf je in en win 5x een vtwonen agenda

Als echte vtwonen-fan mag de vtwonen-agenda eigenlijk niet in jouw tas ontbreken. Behalve dat de agenda boordevol wooninspiratie en fijne quotes staat, is ie natuurlijk ontzettend handig. Wij geven 5 vtwonen agenda’s weg. Hebben? Doe dan mee!

Mag in de tas

De vtwonen agenda voor 2019 biedt met zijn 200 pagina’s niet alleen ruimte voor al je notities, belangrijke afspraken en evenementen waar je echt naartoe moet, door het handige insteekvak kun je er ook mooie kaarten in kwijt. Of visitekaartjes, zodat ze niet meer in je tas rondzwerven. Door de weekindeling deel je bovendien alle afspraken overzichtelijk in en is er zelfs plaats voor alle verjaardagen. Daarbij is de agenda voorzien van een leeslint, heeft de agenda een mooi vierkant formaat en blijft hij goed open liggen. Kortom, een agenda waar we blij van worden.

vtwonen agenda winnen?

Wij geven 5 vtwonen agenda’s voor 2019 weg! Wil jij kans maken op een exemplaar? Vul dan onderstaand formulier in, ook als je onze nieuwsbrief al ontvangt. Wij zorgen ervoor dat je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangt. Bij deelname ga je akkoord met de spelvoorwaarden. Let op! Deze actie is alléén op 4 december.

Helaas, deze actie is afgelopen. Gefeliciteerd C. van Soest, C. Geelen, G. Beijen, J. Snoeks en A. Soedito!

nog meer: Feestkalender