Schrijf je in en win 3x vtwonen shoptegoed t.w.v. 15 euro,-!

December is dé shopmaand. Het ontvangen van extra shoptegoed voor het kopen van cadeaus, decoratie of andere feestelijke items is dus mooi meegenomen. Vandaag is je dag, want wij geven 3x vtwonen shoptegoed t.w.v. 15 euro weg!

Feestelijk shoppen

Of je nu last-minute nog een cadeau moet kopen voor familie of vrienden of dat je je interieur nog snel wat extra feestelijkheid wilt meegeven, op vtwonen.nl vind je een uitgebreid assortiment feestelijke producten dat goed van pas komt. Tip! Maak gebruik van de giftfinder om eenvoudig cadeaus te vinden, bekijk hier alle kerstitems en vergeet vooral niet de categorie koken en tafelen te checken.

Schrijf je in en win

Ja, je leest het goed: het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is onderstaand formulier in te vullen. Ook als je al ingeschreven bent voor de nieuwsbrief maak je kans. Vul dus wel het formulier in. Nog belangrijk: je wordt niet dubbel ingeschreven en je maakt bij elke feestkalenderactie opnieuw kans. Let op! Deze actie is alleen op 11 december. Vind hier de spelvoorwaarden.

Gefeliciteerd E. van der Linden, K. Girdharie en B. van der Korput. Het cadeau komt zo snel mogelijk jullie kant op. Veel shopplezier!

Tip!
De vtwonen feestkalender bevat een hoofdprijs die je écht wilt winnen! Wil je kans maken? Verzamel dan nu alvast al je ideeën voor jouw droomslaapkamer door op Pinterest een moodboard aan te maken en je favoriete beelden te pinnen. Creatief knippen en plakken mag natuurlijk ook. Wanneer deze hoofdprijs langskomt? Dat kunnen we nog niet verklappen. Elke dag even kijken dus!

nog meer: Feestkalender