Schrijf je in en win 3x cadeaukaart t.w.v. € 15,-!

Soms is geven leuker dan krijgen. Althans dat vinden wij. Daarom verrassen wij je graag met een van de 3 vtwonen cadeaukaarten t.w.v. €15,-. Perfect om je interieur net wat feestelijker aan te kleden, de keuken van wat nieuws te voorzien of de kinderen nog meer mee te verwennen. Veel moeite hoef je er bovendien niet voor te doen, dus doe jij mee?

Cadeaukaart voor een ander

Natuurlijk, de vtwonen cadeaukaart is een feestje om te krijgen. Maar wil jij eens iemand anders ermee verrassen? De cadeaukaart is perfect voor dat stel dat gaat samenwonen, die interieurliefhebber die elk seizoen een nieuw interieur wil of die kieskeurige vriend(in). Handig om te weten: je hoeft de kaart niet in een keer op te maken en je kunt zelf het bedrag op de cadeaukaart bepalen.

Keuzestress

Dromen mag, net zoals het maken van een verlanglijstje, dus vind je hieronder enkele productsuggesties. Mocht je die cadeaukaart winnen, of niet. Want jezelf trakteren is altijd een goed idee. Meer suggesties? Om keuzestress te voorkomen, vind je hier de gift finder met voor ieder wat wils. Ga jij recht op je doel af? Dat kan natuurlijk ook. In de vtwonen shop vind je alles om een leefbaar en gezellig huis te creëren. Van vazen tot verlichting en van behang tot woontextiel.


Doe mee en win!

Kansmaken op een cadeaukaart? Dat kan! Vul onderstaand formulier in. Let op! Deze actie loopt alleen op 1 december. Als je meedoet, ga je automatisch akkoord met de spelvoorwaarden.

Deze actie is afgelopen. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

nog meer: Feestkalender