30% korting op het vtwonen happy servies

Door al die gezellige brunches, lunches en diners draait de vaatwasser overuren tijdens de feestdagen. Als je al een grote servieskast inclusief inhoud had, dan zal er vast heel wat van dat servies gebruikt worden. Kan jouw servieskast – groot of klein – echter een aanvulling gebruiken? Alleen vandaag ontvang je 30% korting op het vtwonen happy servies. 

Happy new tableware!

Ja, happy word je zeker van het vtwonen happy servies. Door de positieve quotes mogen de borden, kommen en glazen zeker op tafel pronken. Niet alleen tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door. Goed nieuws! Je ontvangt met kortingscode happy30 niet alleen 30% korting op het servies, maar ook op de theedoeken, tafelkleden en vazen. Dat het servies in het zwart-wit is, komt goed uit. Zo matcht het met elke woonstijl. Zit jouw servieskast eigenlijk al vol? Het happy servies van vtwonen is natuurlijk ook een goed idee om cadeau te doen.

Tip!
De vtwonen feestkalender bevat een hoofdprijs die je écht wilt winnen! Wil je kans maken? Verzamel dan nu alvast al je ideeën voor jouw droomslaapkamer door op Pinterest een moodboard aan te maken en je favoriete beelden te pinnen. Creatief knippen en plakken mag natuurlijk ook. Wanneer deze hoofdprijs langskomt? Dat kunnen we nog niet verklappen. Elke dag even kijken dus!

nog meer: Feestkalender