30% korting op dekbedovertrekken van Beddinghouse

Na een uitgebreid kerstdiner of lange boswandeling is niets fijner dan heerlijk warm onder de wol te kruipen. In de winter hoef je geen genoegen te nemen met een dekbedovertrek en een kussen, het bed mag namelijk rijkelijk opgemaakt worden. Wat nieuws voor op bed nodig? Alleen vandaag ontvang je 30% korting op de dekbedovertrekken van Beddinghouse.

Onder de wol

Beddinghouse heeft een uitgebreide collectie dekbedovertrekken in de collectie. Of je nu kiest voor een uitbundig exemplaar of liever gaat voor neutrale kleuren in de slaapkamer, het merk biedt keuze genoeg. Het juiste bedtextiel voor jouw slaapkamer gevonden? Gebruik dan de code BED30 voor 30% korting. Let op! Deze code is alléén op 15 december geldig. Bekijk hier al het textiel van Beddinghouse.


Tip!
De vtwonen feestkalender bevat een hoofdprijs die je écht wilt winnen! Wil je kans maken? Verzamel dan nu alvast al je ideeën voor jouw droomslaapkamer door op Pinterest een moodboard aan te maken en je favoriete beelden te pinnen. Creatief knippen en plakken mag natuurlijk ook. Wanneer deze hoofdprijs langskomt? Dat kunnen we nog niet verklappen. Elke dag even kijken dus!

nog meer: Feestkalender