20% korting op online only by vtwonen.nl

Komt er tijdens het kerstdiner toch nog een extra gast, heb je geen ruimte voor al je kerstaccessoires of houd je gewoon van verandering tijdens de feestdagen? Alleen vandaag ontvang je 20% korting op de producten van online only by vtwonen.nl. Oftewel, de uitgelezen kans om nog dat ene item te shoppen.

Van vloerkleden tot eetkamerstoelen en van wandrekken tot tafellampen, de collectie van het merk online only by vtwonen.nl bevat genoeg items om je interieur klaar te maken voor de feestdagen. Uiteraard wilden we je onze favorieten niet onthouden, daarom vind je deze hieronder. Ben jij zo’n shopper die graag alle producten bekijkt alvorens tot een aankoop over te gaan? Vind dan hier de gehele collectie van online online by vtwonen.nl. Hét item uitgekozen? Vergeten niet gebruik te maken van de kortingscode ‘only20’. Let op! Deze actie geldt alleen op 6 december.

Onze favoriete online only by vtwonen.nl producten:


Tip!
De vtwonen feestkalender bevat een hoofdprijs die je écht wilt winnen! Wil je kans maken? Verzamel dan nu alvast al je ideeën voor jouw droomslaapkamer door op Pinterest een moodboard aan te maken en je favoriete beelden te pinnen. Creatief knippen en plakken mag natuurlijk ook. Wanneer deze hoofdprijs langskomt? Dat kunnen we nog niet verklappen. Elke dag even kijken dus!

Bron: Fotografie Stan Koolen | Styling Cleo Scheulderman

nog meer: Feestkalender