20% korting op kerstartikelen

Feestelijke feestdagen, ben jij er al klaar voor? Wij wel! We kunnen niet wachten om het huis om te toveren tot een gezellig kersthuis. En stiekem hebben we dat al deels gedaan. Heb jij alles al in huis of missen er nog een aantal favorieten in je kerstcollectie? Alleen vandaag ontvang je 20% korting op kerstartikelen!

Fijne feestdagen!

Last minute kerstdecoratie scoren kan wat stress met zich meebrengen. Willen we niet! Pak daarom maar snel wat warme chocolademelk, zet wat kerstmuziek aan op de achtergrond en snuffel tussen al deze fijne kerstitems, die je alleen vandaag met maar liefst 20% korting bestelt. Van kerstballen en slingers tot posters en fijne sfeerlichtjes. Alles om de Noordpool een tikkeltje jaloers te maken.

Kerst met korting

Heb je al jouw favoriete kerstaccessoires verzameld? Gebruik de code kerst20 om je bestelling af te ronden. Let op: deze kortingscode is alleen geldig op 10 december. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Onze favoriete kerstaccessoires

Benieuwd wat er in onze huizen aan kerstartikelen te vinden is? Je vindt ze hieronder, zodat je de items direct kunt shoppen.


nog meer: Feestkalender