Win 10x een Fleurop Bloemenbon t.w.v. 25 euro!

Een cadeaubon geven met kerst, saai? Niet met de Fleurop Bloemenbon. Daarmee geef je namelijk altijd je lievelingsbloemen cadeau. De Fleurop Bloemenbon kan je inwisselen voor prachtige boeketten die je interieur helemaal opfleuren, precies wat we nodig hebben om de donkere winterdagen door te komen. Door het grote assortiment is er voor ieder wat wils. Het ideale cadeau dus! (in samenwerking met Fleurop)

Alsjeblieft, een bloemetje!

De boeketten van Fleurop zijn niet alleen de vrolijke en kleurrijke noot in huis, ze zijn ook perfect als je last-minute nog een kerstcadeau zoekt. Is dat bij jou het geval? Wat een geluk! Wij geven vandaag namelijk 10 Fleurop Bloemenbonnen ter waarde van 25 euro weg. De Fleurop Bloemenbon kan zowel bij Fleurop bloemisten als online besteed worden. Wil jij kans maken op deze bon en iemand binnenkort een glimlach bezorgen? Vul dan snel onderstaan formulier in. Fingers crossed!

Gefeliciteerd! M. Averink, S. Zegveld, J. Mays, P. Buursma, R. Roothans, N. Cools, M. Kranenburg, A. Bieleman, H. Zitter en Y. Bergkamp de Fleurop Bloemenbon t.w.v 25 euro komt jullie kant op.

Bron: in samenwerking met Fleurop

nog meer: Feestkalender