WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Je muziekstijl = je woonstijl

Een persoonlijk interieur weerspiegelt jouw smaak, voorkeuren en hobby’s. Ben jij een fervent muziekliefhebber, dan verdient dit onderdeel wellicht ook een prominente plek in huis. Wij delen een aantal stylingtips, zodat je met je inrichting laat zien waar jouw muziekhart sneller van gaat kloppen. (in samenwerking met Busch-Jaeger)

Moois aan de muur

Een gemakkelijke manier om jouw muzieksmaak uit te lichten, is het maken van een gallery wall. Kies een wand in de woonkamer en bombardeer die tot ereplek voor jouw muziekhelden. Begin met je favoriete artiest, albumcover of songtekst die je sowieso een plek wilt geven en hang daar andere (muziek)kunstwerken omheen.

Om de rust te bewaren, gebruik je voor elke print of foto dezelfde soort lijst en hang je ze recht naast elkaar. Wil je het wat dynamischer maken, dan varieer je met verschillende formaten en hang je de wanddecoratie wat speelser ten opzichte van elkaar op. Luister je niet alleen graag naar muziek, maar bespeel je ook een instrument? Dat mag natuurlijk ook gezien worden. Hang je gitaar of andere instrument er dus gerust bij.

Pla(n)tenbak of wissellijst

De lp is al een tijdje terug van weggeweest. Ben jij een echte vinyl verzamelaar? Het plezier zit hem enerzijds in het authentieke geluid dat er uit je platenspeler komt, maar ook in het feit dat een platenverzameling er zo tof uitziet.

Hang een paar wandplanken aan de muur om de pareltjes uit jouw collectie in het zicht te zetten. Ook zijn er wissellijsten te koop of zelf te maken, waar je je lp’s inschuift en gemakkelijk weer vervangt.

Op zoek naar een opberger om de rest van je platencollectie een plek te geven en vind je een vakkenkast te gewoontjes? Een tijdschriftenrek of rechthoekige plantenstandaard op pootjes zijn goede alternatieven in plaats van de standaard platenkoffer.

Altijd het beste geluid

Als muziekfreak verlang je vast naar de beste geluidskwaliteit. Je geniet pas écht van je favo songs, als je home sound systeem ze perfect voor je afspeelt. Het huisbesturingssysteem Busch-free@home maakt het je heel gemakkelijk. Je bedient hier niet alleen eenvoudig apparatuur zoals verlichting en verwarming mee, tegenwoordig kun je er ook je geluidsinstallatie aan koppelen. Busch Jaeger is hiervoor een samenwerking aangegaan met Sonos, een bekende en geliefde naam als het gaat om draadloze speakers en geluidsinstallaties. En het leuke is dat dit sound systeem veel verder gaat dan alleen speakers aan- en uitzetten via een schakelaar.

Je kunt playlists bekijken en samenstellen, streamen, nummers starten of stoppen en vanuit je luie stoel het volume regelen. Ook is het mogelijk om vooraf scènes in te stellen. Op die manier koppel je je favoriete muziek bijvoorbeeld aan de verlichting. Voor een romantisch avondje voor twee dim je de verlichting en zet je de muziek in één keer op een subtiel volume. Voor een feestje met vrienden of familie mag het geluid misschien wel een tandje harder. Met je slimme besturingssysteem creëer je altijd en overal in huis de juiste setting. Aan de muziek zal het in elk geval niet liggen.

Kijk wat er bij jou in huis allemaal mogelijk is. Wil je meteen aan de slag? Bij aankoop van minimaal €1.500,-  aan Busch-free@home-producten (inclusief btw en exclusief installatiekosten) ontvang je nu gratis een SONOS One t.w.v. €229,-

Bron: (in samenwerking met Busch-Jaeger)

 

nog meer: Een slim huis