WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x de leukste Valentijnsdag decoratie voor in huis

Voor je het weet komt Valentijnsdag weer om de hoek kijken. Je huis versieren voor deze dag? Met deze Valentijnsdag decoratie creëer je een interieur vol liefde. Dus bereid je goed voor en ga alvast aan de slag!

Valentijnsdag decoratie

Valentijnsbos als blijvende decoratie

Het iconische geschenk op Valentijnsdag is en blijft een bos rozen. Je kunt ook zelf een leuk boeket fabriceren dat ook nog eens een stuk langer mooi blijft. Het enige wat je nodig hebt zijn een aantal kale takken, roze of rood papier, een schaar en lijm. Knip kleine harten uit het papier en plak deze op de takken. Daarna kun je de takken in een vaas zetten, et voilà: liefdevolle woondecoratie om weken van na te genieten.

Slinger met lieve woorden

Valentijnsdag gaat om het vieren van de liefde en dit kan door lieve woorden te delen. Als je nog leuke, persoonlijke decoratie zoekt, is een slinger met lieve woorden een aanrader. Koop een mooi touw, knip een paar harten uit rood papier en schrijf hier aardige woorden op. Maak deze harten vervolgens vast aan het touw en ophangen maar. Zo kan je Valentijn elke dag een lief bericht lezen.  


LEES OOK
Love is in the air met deze 25 Valentijnsdag cadeaus

Tafeldecoratie voor Valentijnsdag

Ben je van plan om uit te pakken en een heus valentijnsdiner te organiseren? Dan is het extra leuk als de tafel helemaal in de liefdesfeer is. Begin met een leuk kleed in rood of roze. Daarnaast kun je bijvoorbeeld borden of onderzetters in de vorm van harten erop zetten. Mag het nog zoeter, strooi dan wat rozenblaadjes over de tafel heen. Nog meer uitpakken? Als je van plan bent om zelf lekker te koken, probeer dan om wat (bij)gerechten in de vorm van hartjes te maken als dit mogelijk is.

Valentijnsdag decoratie op Pinterest

Nog meer inspiratie nodig voor Valentijnsdag? Op Pinterest kun je veel andere Valentijnsdag decoratie vinden. Zo kun je eindeloos door knutselen om de liefde in huis te krijgen. Uitgeknutseld? In aanloop naar Valentijnsdag, kun je online en in de winkels ook genoeg decoratie vinden. Maar iets wat met liefde zelfgemaakt is, geeft toch net dat beetje extra.

Shoppen voor valentijn…

nog meer: DIY