OPBOUWEN

Afbeelding pexels-photo-38070-2

Persoonlijke transportplanning
De opbouwdagen in 2019 zijn: vrijdag 27 september, zaterdag 28 september, zondag 29 september en maandag 30 september.
Er kan worden opgebouwd van 6-23 uur.

Je ontvangt van de organisatie een persoonlijk opbouwbericht. Voor het opbouwen van je stand ontvang je een persoonlijk transportbericht. Met dit bericht kan je inloggen in het transportsysteem. Het eerste timeslot om te komen lossen staat hier voor je ingepland en alle extra ritten kan je hier zelf invoeren op de door jouw gewenste tijdstippen. Het is zeer belangrijk dat je je aan de dagen en tijden van dit systeem houdt tijdens de opbouw, want alleen dan kunnen we een soepele opbouw garanderen. Voertuigen met opbouwmateriaal worden alleen doorgelaten op de voor hen gereserveerde timeslots. Het heeft geen zin je vervoerder eerder naar de rai amsterdam te sturen. Dan moet deze helaas wachten op de bufferzone tot jouw timeslot aanbreekt.

Het bepalen van wie wanneer mag beginnen met bouwen heeft te maken met enkele zaken:

– bouw je een eigen stand of heb je bij de organisatie een stand gehuurd
– de omvang en complexiteit van je stand
– in welke hal je staat
– en waar in de hal je staat.

Het is dus heel belangrijk dat je je aan je persoonlijk opbouwbericht houdt.
Iedereen met conceptstandbouw (standbouw die de organisatie voor je neerzet) mogen pas op maandag 1 oktober komen opbouwen/inrichten.

Timeslot codes
Door de ritten in het systeem in te voeren ontvang je per timeslot een unieke code. Het is belangrijk deze codes door te geven aan je vervoerders, dus ook stand bouwer, omdat zij deze codes nodig hebben om het parkeerdek op te kunnen. Deze codes geven het tijdslot aan waarin je kan komen laden/lossen op het parkeerdek en zijn hiermee je toegangsbewijs voor het parkeerdek.

Het is een hele uitdaging voor de rai, de organisatie en alle deelnemers om de opbouw soepel te laten verlopen. In vier dagen tijd komen er zoveel belanghebbenden opbouwen dat het van essentieel belang is dat iedereen zich goed aan de opgegeven aankomsttijden houdt. Laten we allen ons best doen er een prettige en soepele opbouw van te maken.
Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact op met Helma Weevers uit het organisatieteam. Zij kan je er alles over vertellen en je adviseren.

Catering tijdens opbouw
Hard werken is prima, maar een lekkere kop koffie op broodje is wel heel fijn. Op vrijdag 27 september en maandag 1 oktober is het La Place-restaurant geopend.

Vorig artikel Volgend artikel

Schrijf een bericht