Sfeervolle decoratie voor de tuintafel

Geen geslaagd tuin diner zonder buitenkeuken en een sfeervol gedecoreerde tuintafel. Kaarsjes, bloemen en feestdecoratie aan een tafelklem maken het tuinfeest compleet. (promotie)

natuurlijke tuintafel

gedecoreerde tuintafel

Met klem de sfeermaker

Met een tafelklem tover je de tuintafel simpel en snel om tot spectaculaire blikvanger. Hang lege flesjes en potjes aan ijzerdraad aan de ‘hoogwerker’. Vul deze potjes met bloemen en waxinelichtjes en maak de feesttafel compleet met pompons, slingers Kortom: een tafelklem is de sfeermaker van de avond.

Bekijk ook de video’s over de tuintafel met natuurlijke materialen en barbecueën met het gemak van de keuken.

Culinair barbecueën

Barbecueën betekent niet automatisch een diner met hamburgers, worstjes, salades en stokbrood. Ook Pulled Chicken bereid je op de Campingaz buitenkeuken. Zet de gevogelte houder op de barbecue en verras je gasten met een culinair barbecue hoogstandje. De Campingaz buitenkeuken is nu extra voordelig! Van 579 euro voor 449 euro. Alles voor een mooie zomer.

Kooktip voor de chefkok: Pulled Chicken.

Winnen!

Vier jij deze zomer in de tuin? Wij maken jouw zomer graag nog een stukje mooier. In samenwerking met Campingaz geven we een Campingaz 4 Series Classic EXS buitenkeuken weg. Vul snel het formulier in.

Bron: in samenwerking met Campingaz | Fotografie Margriet Hoekstra

nog meer: De buitenkeuken