WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Eerste hulp bij comfortabel wonen

In een warm, sfeervol en comfortabel huis is het elke dag fijn thuiskomen. De komende twaalf weken geven we je daarom advies en handige tips en tricks om een warm en comfortabel gevoel in huis te creëren. Hoe richt je het beste je thuiswerkplek in? Wat is de beste temperatuur voor de slaapkamer? En hoe maak je je woning meer persoonlijk? We trappen af met de handigste woon-apps die je vandaag nog kunt installeren en gebruiken. (promotie)

Twee linkerhanden?

Klussen voor beginners is een handige app als je (nog) niet zo bedreven bent in het aanpakken van je huis. Je leert bijvoorbeeld stap voor stap hoe je een gordijnrail ophangt, welk gereedschap je het beste voor welke klus kunt gebruiken, en ook vind je het antwoord op al je brandende klusvragen.

Onuitputtelijke inspiratiebron

Renoveerplannen? Of wil je (een gedeelte van) je huis opnieuw inrichten? Download dan de Houzz Interior Design Ideas-app om eindeloos ideeën op te doen. Je kunt selecteren op woonruimte, stijl en locatie en vervolgens een verzameling aan inspirerende foto’s bekijken. Vervolgens kun je je huis alvast ‘proef-inrichten’ door je virtuele kamers te vullen met de door jou gekozen woonstijl, meubels en accessoires.

Kies voor kleur

Ben je van plan om je muren een nieuwe kleur te geven? Met de app Palettes kun je kleurenschema’s samenstellen en zie je welke tinten goed bij elkaar passen.

Altijd op temperatuur

De app van Nest is onmisbaar als je een Nest Learning Thermostat™, Nest Protect of Nest Cam Indoor in huis hebt. Met deze alles-in-1 app kun je je thermostaat, brandmelder en beveiligingscamera direct bedienen. Zo regel je supereenvoudig de temperatuur in huis (zodat het alvast lekker warm is als je straks thuiskomt), kun je je kamers in HD-kwaliteit bekijken en een melding ontvangen als er rook of koolmonoxide wordt gedetecteerd.

Bron: in samenwerking met Essent.
Advertisement

nog meer: Comfortabel wonen