WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Baden in luxe en comfort

Heb je er ooit wel eens bij stilgestaan dat je de dag begint én eindigt in de badkamer? Een belangrijke ruimte dus. Comfort in de badkamer is daarom wel zo prettig. Met een beetje liefde en aandacht creëer je binnen een handomdraai een stukje wellness voor jezelf. (promotie)

Tegeltje, tegeltje aan de wand

Grote tegels maken de badkamer optisch ruimtelijker. Met tegels in chique, donkere kleuren creëer je een sfeervolle hammam stijl. Ook tadelakt voelt zich thuis in een luxe wellness ruimte. Daarbij is het materiaal waterafstotend; perfect voor een vochtige ruimte als de badkamer. Marokkaanse tegels met vrolijke prints zorgen voor de authentieke finishing touch.

Geurbeleving

Kruidige kaarsen met geuren die we kennen van de sauna, voeren je mee naar verre oorden. Steek ze aan tijdens het badderen of douchen voor een rustgevend gevoel. Voor de ultieme relax beleving plaats je een (Oosterse) muurlamp in de badkamer en laat je het grote licht uit. Helemaal zen!

Welkom warm water

Door een cv-ketel met een hoog CW-label in huis te plaatsen, geniet je altijd van een warme badkamer en douche. Zelfs als er tegelijkertijd iemand aan het wassen of koken is. Tip: door je douchebeurt met één minuut per dag in te korten, kun je besparen op je energierekening. Essent kan helpen bij de installatie van de cv-ketel.

Wel zo wellness

Ronde wastafels passen perfect in een sfeervolle badkamer, maar dragen niet als enige bij aan de sfeer. Een waardevolle toevoeging zijn de typisch Marokkaanse accessoires, zoals vazen, kruiken, flessen (waar je je douchespullen in kunt overgieten) en een houten kruk waarmee je je voor een moment over de grens waant.

Ventileren!

Wil je blijven genieten van je mooie badkamer, dan is onderhoud belangrijk. Je tegels houd je mooi door de badkamer goed te ventileren. Vochtige lucht kan makkelijk weg, waardoor je schimmel voorkomt en een gezond leefklimaat houdt in de badkamer. Zet na het douchen een raam open of plaats mechanische ventilatie, die je om de zoveel tijd goed laat onderhouden.

Bron: in samenwerking met Essent.

Advertisement

nog meer: Comfortabel wonen