Campingaz Bonesco Houtskool barbecue

Campingaz Bonesco Houtskool barbecue
  • Campingaz Bonesco Houtskool barbecue
  • Campingaz Bonesco Houtskool barbecue
  • Campingaz Bonesco Houtskool barbecue
154,80€ 78,9978,99
Zeer gebruiksvriendelijke houtskool barbecue van Campingaz.
Meer info >
 
Beschrijving Campingaz Bonesco Houtskool barbecue
Bonesco Houtskool serie
Deze innovatieve serie houtskool barbecues van Campingaz hebben een stijvol en eenvoudig design van een houtskool barbecue, maar het gebruiksgemak van een gasbarbecue. De barbecues in de Bonesco serie zijn allemaal voorzien het Quick Start systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat u de barbecue zonder teveel moeite kunt ontsteken. De barbecues zijn zelfs al binnen 15-30 minuten klaar voor gebruik.

Deze Campingaz Bonesco houtskoolbarbecue heeft een kookoppervlak van 1450 cm2 op een hoogte van 112 cm, een ideale hoogte om te grillen. De barbecue weegt 14,1 kg wat u een stevig kookoppervlak biedt.
De barbecue heeft een stevig onderstel op twee wielen.

Het braadrooster is verchroomd wat de barbecue behalve een mooie uitstraling ook schoonmaakgemak geeft. De barbecue is voorzien van een asla. Kortom, na gebruik heeft u de Campingaz Barbecue Bonesco in een handomdraai weer schoon. 

U hoeft het braadrooster van de barbecue niet in hoogte te verstellen om de meest ideale temperatuur te bereiken. Deze ingenieuze houtskool barbecue heeft namelijk verschillende 'Heat zones'. Dit maakt dat u bijvoorbeeld de meer delicate etenswaren aan de buitenkant van het braadrooster langzaam kunt garen of van de hogere temperatuur vanuit het midden het grillproces kunt vertragen door de etenswaren naar de buitenkant te verplaatsen. Door middel van de luchtregelaar heeft u controle over de hitte en de toevoer van zuurstof. Dit heeft effect op het branden van de kolen en de temperatuur voor het barbecueën.

Bescherm uw barbecue met zo'n handige barbecuehoes uit de Campingaz Benesco serie. Hierdoor blijft de barbecue langer mooi en schoon, wanneer u de barbecue opbergt. Hiermee kunt u de barbecue zelfs in de winter buiten laten staan.

Specificaties
Productnr:91308
Hoogte:109 cm
Breedte:77 cm
Diepte:52 cm
Ontsteking:Manual Quick Start ontsteking
Kleur:Zwart
Gewicht:14,1 kg
Type BBQ:Houtskoolbarbecue
Kookoppervlak:51 x 36 cm
Gezelschap:Medium

Klantbeoordelingen

Schrijf de eerste recensie voor de Campingaz Bonesco Houtskool barbecue en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!

Over Campingaz

images30/campingaz_bbq.jpg

Campingaz is tientallen jaren geleden ontstaan met als doel het buitenleven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het assortiment bestaat uit barbecues, buitenkeukens en handige accessoires voor het bereiden van heerlijke gerechten. Of dat nu op de camping of in de achtertuin is; met de producten van Campingaz grijp je nooit mis! 

Meer artikelen van Campingaz