WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gezond & happy met Bromelia

Het is bewezen: leden uit de Bromelia-familie hebben een positieve invloed op de luchtkwaliteit. En dan zorgen al die vrolijke kleuren ook nog voor een energyboost. Slechte zin? Met de energieke Bromelia is het onmogelijk om humeurig te blijven! (promotie)

Kleurenleer

Als er iets van invloed is op ons humeur, zijn het de kleuren in ons huis wel. Zonnige kleuren zoals geel en oranje brengen energie in je woonkamer. Wit zorgt juist voor serene rust en rood zou zelfs passie opwekken. Of dat klopt zou je zelf eens uit kunnen proberen. De Bromelia-familie is zo groot dat je voor elke kamer wel een geschikte Bromelia kunt vinden. De gele en oranje variant houden je wakker op je kantoor, terwijl je slaapkamer misschien wel een rode Bromelia kan gebruiken… Het proberen waard, toch?

Bromelia

In actie met Bromelia

Kun je geen knoop doorhakken? Kies voor meerdere kleuren en vormen en zet een verzameling Bromelia’s als groepje bij elkaar. Dat maakt het thuis wel zo vrolijk en van al die Bromelia’s word je lekker actief. De Bromelia-familie bestaat uit knallende tot meer ingetogen kleuren. Bromelia Guzmania is het uitgelaten type met kelken als loftrompetten. De Bromelia Vriesea bouwt haar eigen kleurenfeestje met groene bladeren en knalrode stelen waar gele, oranje, roze, blauwe of rode bloemen uitkomen. De grijsgroene, sprietige Tillandsia wordt bekroond door een platte bloem in roze, oranje of rood. De een ziet er een veer in, de ander een lepel, maar iedereen is het er over eens dat Bromelia ‘design by nature’ is. Ga naar je tuincentrum of bloemist en kies daar jouw favoriete soort en kleur.

kleuren in huis
Bron: in samenwerking met Bromelia

nog meer: Bromelia