WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Daar zit een luchtje aan: geurende planten

Dat heeft stylist Leonie Mooren slim bedacht: Als je dan toch een mooie plant in huis haalt, kies er dan een die ook lekker ruikt! (promotie)

Geurende planten

Pluspuntjes

Mooie planten met een extraatje? De diepgroene planten Gardenia, Stephanotis en Jasmijn hebben naast prachtige witte bloemen nog veel meer te bieden. Allemaal geuren ze heerlijk, de eerste is en zeer rijke bloeier en de andere twee wikkelen zich soepel om wat ze maar te pakken kunnen krijgen.

Lekker natuurlijk

De natuurlijke uitstraling wordt versterkt door de witte bloeiers niet in een keurslijf te dwingen, maar grotendeels hun eigen weg te laten kiezen op hun standplek. Dus weg met die klemmetjes, stokjes en ijzerdraadjes! Het is verbazingwekkend hoe de Stephanotis van bijvoorbeeld een lichtkoord een natuurlijk element kan maken.

geurende planten

Tropisch genot

Stylen doe je deze planten met heel veel wit: witte potten, witte lakens, witte boeken en accessoires. Leuk om te combineren met natuurlijke materialen als riet, bamboe en hout. Zo waan je je even op een tropisch eiland (ook door de heerlijke geur). Ramen open en laat de lente maar komen!

Elke maand stelt Leonie een andere plant centraal. Want in elk interieur past wel een plant en er zijn zóveel mogelijkheden. Volgende maand: Peperomia. Meer weten? Kijk dan op www.mooiwatplantendoen.nl.

Witte ruikers zijn de woonplanten van de maand maart. Nieuwsgierig hoe blogger Lana Red deze planten een plekje in huis gaf? Lees het hier.

Bron: in samenwerking met mooiwatplantendoen.nl.

logo-europa-2

nog meer: Botanisch wonen