Bodum Vacuum Travel Mug Cafetière incl. Extra Deksel 0,35 L - Paars

Bodum Vacuum Travel Mug Cafetière incl. Extra Deksel 0,35 L - Paars
€ 32,9032,90
Deze handige Travel Mug van Bodum is een reisbeker en cafetière in een!
Meer info >
 
Vanaf 50,- Gratis bezorgd in Nederland!
Beschrijving Bodum Vacuum Travel Mug Cafetière incl. Extra Deksel 0,35 L - Paars
De reisbeker cafetière van Bodum is uitermate handig voor mensen die onderweg ook van een lekker kopje koffie willen genieten!

Om koffie te maken doet u grof gemalen koffie in de reisbeker. Daarna voegt u kokend water toe en sluit de pers. U laat dit vervolgens 4 minuten staan en drukt daarna het filter in de pers naar beneden. Na het zetten van de koffie haalt u het filter er uit en doet u de extra meegeleverde deksel erop. Door het ontwerp van de Reisbeker Cafetière blijft uw drinken langer warm.

Zorg er wel voor dat u de reispers altijd rechtop houdt, omdat de reispers in verband met de druk in de pers niet lekproof is.
Video Bodum Vacuum Travel Mug Cafetière incl. Extra Deksel 0,35 L - Paars
Specificaties
Productnr:70247
Materiaal:RVS
Kleur:Paars
Inhoud:0,35 liter
Inclusief:Extra deksel
Vaatwasserbestendig:Ja
Magnetronbestendig:Nee
Serie:Travel Mug

Klantbeoordelingen

3/3 2015
Marijke - Leiden
Ik heb deze gekocht om op mijn werk te ontsnappen aan de slechte automaatkoffie en ik had het veel eerder moeten doen. Geweldig dingetje, lekker mijn eigen koffie en het blijft lang warm! Aanrader.

Over Bodum

images27/bodum%20logo.jpg

Bodum is een familiebedrijf dat in 1944 is opgericht in Kopenhagen door Peter Bodum. Het merk is in de jaren 60 internationaal bekroond voor haar unieke concept: productontwikkeling, strikt gericht op functionaliteit, kwaliteit en betaalbaarheid. Vandaag de dag maakt het bedrijf nog steeds prachtige producten met een industrieel design. Zo biedt Bodum haar klanten alles van de allernieuwste koffie- en theezetters, tot serviesgoed en keukenapparatuur. 

Meer artikelen van Bodum