Bodum Elektrische Koffiemolen - Wit

Bodum Elektrische Koffiemolen - Wit
€ 149,00149,-
Met deze handige Bistro elektrische koffiemolen van Bodum maakt u koffie met verse koffiebonen!
Meer info >
 
Beschrijving Bodum Elektrische Koffiemolen - Wit
De elektrische koffiemolen van Bodum maakt het mogelijk om zelf het perfecte kopje koffie te zetten. U kunt zelf instellen hoe fijn u de koffiebonen gemalen wilt hebben.

Koffie wordt vaak opgevangen in een kunststof beker. Echter is dit niet de beste oplossing voor het opvangen van gemalen koffie omdat de smaak hier minder vers door wordt.
De koffiemolen van Bodum wordt geleverd met een borosilicaat glas waarin de gemalen koffie wordt opgevangen na het vermalen, waardoor de smaak beter wordt bewaard. Dit brengt u weer een stap dichter bij de mogelijkheid om het perfecte, op uw smaak aangepaste, kopje koffie te zetten.

De strakke kunststof/rubberen deksel zorgt ervoor dat er geen koffie verspilt en gemorst wordt. Het opvangglas wordt geleverd met een siliconen band om het glas anti-slip te maken. Dit komt van pas wanneer u met gladde/natte handen het glas vast wilt pakken.

Specificaties
Download hier de specificaties van: Bodum elektrische koffiemolen
Video Bodum Elektrische Koffiemolen - Wit
Specificaties
Productnr:57736
Materiaal:Glas
Kleur:Wit

Klantbeoordelingen

16/3 2014
Toetie - Nederland
Meer dan 30 jaar geleden heb ik een Bodum koffiemolen met bonen opslag aangeschaft.
Deze heeft een paar weken geleden de geest gegeven. Voor mij is Bodum de beste op alle punten.

Over Bodum

images27/bodum%20logo.jpg

Bodum is een familiebedrijf dat in 1944 is opgericht in Kopenhagen door Peter Bodum. Het merk is in de jaren 60 internationaal bekroond voor haar unieke concept: productontwikkeling, strikt gericht op functionaliteit, kwaliteit en betaalbaarheid. Vandaag de dag maakt het bedrijf nog steeds prachtige producten met een industrieel design. Zo biedt Bodum haar klanten alles van de allernieuwste koffie- en theezetters, tot serviesgoed en keukenapparatuur. 

Meer artikelen van Bodum