Bodum Chambord 4 Kops Cafetiere RVS - 0,5 L

Bodum Chambord 4 Kops Cafetiere RVS - 0,5 L
44,90€ 35,9035,90
Met deze prachtige Chambord cafetiere van Bodum maakt u heerlijke koffie op traditionele wijze!
Meer info >
 
Vanaf 50,- Gratis bezorgd in Nederland!
Beschrijving Bodum Chambord 4 Kops Cafetiere RVS - 0,5 L
Lekker een kopje koffie zetten doet u met de Chambord cafetière! Het klassieke uiterlijk komt oorspronkelijk uit de jaren '50, maar is nog steeds een topper. Voor een perfect kopje koffie!

De Chambord cafetière is vervaardigd uit staal dat verchroomd is, waardoor het staal zeer duurzaam en glanzend is. Daarnaast blijft dit materiaal mooi, zelfs na jaren van intensief gebruik. Het handvat van de cafetière is vervaardigd uit polypropyleen. Het handvat heeft een prachtige matte afwerking en zorgt niet alleen voor een comfortabele grip, maar het handvat draagt ook bij aan het klassieke uiterlijk van de cafetière. Met de cafetière maakt u op een eenvoudige, maar heerlijke manier de meest lekkere koffie! 

De cafetière is geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine. 
Video Bodum Chambord 4 Kops Cafetiere RVS - 0,5 L
Specificaties
Productnr:70152
Materiaal:Glas
Kleur:Zwart
Inhoud:0,5 L
Geschikt voor:4 koppen koffie
Serie:Chambord

Klantbeoordelingen

4/12 2014
Ben - Vlijmen
Het grotere broertje hebben we al zeker 30 jaar. Deze is een welkome aanvulling voor kleiner gezelschap, want elk kopje vers gezet is het lekkerst. En concurreert gemakkelijk met de kopjes uit al die apparaten.

Over Bodum

images27/bodum%20logo.jpg

Bodum is een familiebedrijf dat in 1944 is opgericht in Kopenhagen door Peter Bodum. Het merk is in de jaren 60 internationaal bekroond voor haar unieke concept: productontwikkeling, strikt gericht op functionaliteit, kwaliteit en betaalbaarheid. Vandaag de dag maakt het bedrijf nog steeds prachtige producten met een industrieel design. Zo biedt Bodum haar klanten alles van de allernieuwste koffie- en theezetters, tot serviesgoed en keukenapparatuur. 

Meer artikelen van Bodum