Bodum Bistro Broodrooster - Wit

Bodum Bistro Broodrooster - Wit
  • Bodum Bistro Broodrooster - Wit
  • Bodum Bistro Broodrooster - Wit
  • Bodum Bistro Broodrooster - Wit
  • Bodum Bistro Broodrooster - Wit
  • Bodum Bistro Broodrooster - Wit
59,90€ 58,8558,85
Deze handige Bistro broodrooster van Bodum combineert stijl en functionaliteit.
Meer info >
 
Beschrijving Bodum Bistro Broodrooster - Wit

Met deze Bistro broodrooster van Bodum worden stijl en functionaliteit uitstekend met elkaar gecombineerd. Naast het feit dat deze broodrooster uw toast en tosti perfect bereidt is het ook een echte eye-catcher in de keuken. De broodrooster verdient dan ook een prominente plaats in de keuken en hoeft zeker niet weggestopt te worden in de keukenkastjes.

De broodrooster heeft verschillende standen voor het roosteren van uw brood. Zo kunt u de broodrooster ook gebruiken om bevroren brood te ontdooien, of om croissants die uit de oven komen warm te houden. Het rooster van de broodrooster past zich aan, aan de breedte van het te roosteren brood. Dit maakt de broodrooster geschikt voor verschillende soorten brood. Daarnaast heeft de broodrooster een kruimellade, die de broodkruimels opvangt. Zo kunt u de broodrooster gemakkelijk reinigen. 

Als laatste heeft de broodrooster een handige opbergfunctie voor het snoer. Dit betekent dat u de broodrooster prima op het aanrecht kunt laten staan, zonder het aangezicht van lelijke kabels. 

Kortom, deze Bistro broodrooster van Bodum is een echte musthave in de keuken. 

Specificaties
Productnr:50789
Materiaal:Kunststof
Kleur:Wit
Hoogte:21,5 cm
Breedte:28 cm
Lengte:17 cm
Diepte:17 cm
Vermogen:980 Watt/220 - 240 Volt
Vaatwasserbestendig:Nee
Serie:Bistro

Klantbeoordelingen

5/4 2011
R.de Vries - Soest
Ben zo blij dat het product op tijd is geleverd, eerst geloofde ik niet echt in het online bestellen van spullen maar ben echt zeer tevreden, en vooral dat het product dan ook nog eens goed is!

Over Bodum

images27/bodum%20logo.jpg

Bodum is een familiebedrijf dat in 1944 is opgericht in Kopenhagen door Peter Bodum. Het merk is in de jaren 60 internationaal bekroond voor haar unieke concept: productontwikkeling, strikt gericht op functionaliteit, kwaliteit en betaalbaarheid. Vandaag de dag maakt het bedrijf nog steeds prachtige producten met een industrieel design. Zo biedt Bodum haar klanten alles van de allernieuwste koffie- en theezetters, tot serviesgoed en keukenapparatuur. 

Meer artikelen van Bodum