vtwonen

De Tripod vloerlamp: het lichtpuntje in donkere dagen

Steken de herfstblues bij jou al de kop op? Geen zorgen! Met een lamp van Zuiver verdwijnt je dipje als sneeuw voor de zon.

Houten Tripod lamp

Nu we de klok hebben verzet naar het winteruur is het vroeg donker en hebben we nood aan veel licht. Aan goede verlichting in huis besteed je dus best wat aandacht.

Bij het Nederlandse interieurmerk Zuiver kan je terecht voor prachtige designstukken. De Tripod lamp is daar één van en verdient sowieso een plaats op je wishlist voor Kerstmis. Met haar elegante houten poten is het een stijlvol exemplaar dat in elke kamer past. Je kan kiezen voor een witte of zwarte lampenkap en het statief is ook in verschillende kleuren te verkrijgen.

Te koop bij vtwonen

Goed nieuws voor de liefhebbers: de lamp kan je aankopen in de webshop van vtwonen. Ze staat zelfs in promotie. Als dat geen leuk happy monday-cadeautje is!

Over Katrijn van Kleinegelukjes.be

Katrijn Michiels geniet van de kleine dingen in het leven en geeft die een plaats op haar blog Kleine gelukjes. Ze heeft een passie voor interieur en af en toe krijgt ze kriebels om haar hele appartement te restylen. Haar hoofd zit vaak vol ideeën en ze doet er alles aan om haar dromen ooit werkelijkheid te zien worden. Voor vtwonen schrijft Katrijn over de leuke plekjes in haar stekje en laat ze ons zien dat geluk wel degelijk in een klein hoekje zit.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties