WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Het voorjaarshuis van blogger Tanja

De periode van het jaar waarin iedereen weer een beetje tot leven komt: het voorjaar! De dagen worden langer, het zonnetje laat zich vaker zien en de bloembollen komen uit. Daar word je toch vrolijk van! Niet alleen buiten is het te merken, ook binnen komen er veranderingen. Een voorjaarsschoonmaak en nieuwe items voor in huis. Begint het bij jou ook te kriebelen? Dat komt goed uit! Je hebt nu namelijk de kans om een vtwonen voorjaarshuis t.w.v. € 10.000,- te winnen. Ik vertel je er alles over in dit blog.

Zo doe je mee

Van woensdag 18 april tot en met dinsdag 24 april is het zover. Dan heb je weer de tijd de producten voor je vtwonen voorjaarshuis bij elkaar te verzamelen! Verzamel in de shop van vtwonen items t.w.v. exact € 10.000,-. Best even een klusje, maar stel je voor dat je wint?! Als je voorgaande jaren hebt meegedaan, dan weet je misschien een beetje hoe het werkt. Zo niet dan leg ik in dit blog alles uit en geef ik tips voor jouw voorjaarshuis!

1. Bereid je goed voor

Aangezien het naast een exacte waarde van € 10.000,- ook gaat om een mooi totaalplaatje, is het verstandig om al het een en ander voor te bereiden. Stel jezelf wat vragen: wat is mijn woonstijl? Welke producten mogen niet in mijn voorjaarshuis ontbreken? Om tot een mooi eindresultaat te komen, is het overzichtelijk om dit alles te visualiseren met een moodboard. Zoek naar plaatjes op Pinterest, Instagram of in tijdschriften die jou inspireren. Snuffel ook alvast rond in de webshop van vtwonen. Mijn tien favorieten uit de shop vind je hieronder. Kom je er nog niet helemaal uit welke woonstijl goed bij jou past? Doe dan de voorjaarshuis-test om dat te ontdekken!

2. Begin bij de basis

Begin bij de basis van jouw voorjaarshuis. Denk aan vloeren, raamdecoratie, verlichting en verf. Daarna komen de grote meubelen aan bod, zoals een bank, kast of eettafel. Als je je basis gereed hebt kun je aan de slag met het uitzoeken van de woonaccessoires. Vergeet niet om aan je balkon of tuin te denken. Een ruimte waar we hopelijk deze lente en zomer weer veel gebruik van zullen maken :).

3. Mix en match met printjes en materialen

Mix en match verschillende printjes en materialen met elkaar! Dit geeft een leuk en speels effect. Zo koos ik bijvoorbeeld voor een plaid met een leuk printje, maar ook aan de muur combineerde ik verschillende printjes en materialen. Hiervoor koos ik onder andere voor een porseleinen bord met een palmboom print en een Storytile met een vogel. Ik word blij van deze printjes! Ze doen me denken aan de lente en de zomer.

4. Kies voor planten

Voor mij geen voorjaarshuis zonder planten! Ik heb ze overal in huis: op de grond, aan de muur, op de tafel en zelfs aan het plafond. Nu het lente wordt, komen er ook weer nieuwe planten op ons dakterras. Naast planten in huis lees ik ook graag over dit onderwerp. Zo heb ik bijvoorbeeld het boek Wonder Plants naast de hangstoel liggen. In dit boek tonen twintig creatievelingen hoe je van je huis een groene oase maakt. Een fijn boek om al schommelend in mijn hangstoel te lezen!

10 voorjaarsfavorieten

Vitrinekast van HKliving, marmeren bijzettafel van Dutchbone, gouden mand van Laforma, plant van Green Lifestyle Store, loungestoel van Ferm Living, kussenhoes van Á la, wandlamp van It’s About Romi, boek van Centraal Boekhuis, bord van Bloomingville, siertegel van Storytiles.

Tanja van Hoogdalem

Tanja van HoogdalemTanja van Hoogdalem houdt van een creatief en licht interieur. Naast interieur heeft ze een passie voor fotografie. Regelmatig is ze druk bezig in huis om iets nieuws te creëren en te fotograferen. Dit deelt ze op haar blog tanjavanhoogdalem.nl. Ze maakte al heel wat projecten in huis zelf. Wat ze maakt moet natuurlijk mooi zijn, maar ook praktisch. Op vtwonen.nl/tanja-van-hoogdalem deelt ze haar creatieve ideeën over mooi en functioneel wonen.

Bron: tekst, fotografie en styling: Tanja van Hoogdalem

nog meer: bloggers