WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Stijlvol slapen

De dekbedovertrekken met de print van de kartonnen doos, de stoep en die met het geprinte breiwerk zijn inmiddels heuse iconen. Het beddengoed van SNURK valt meteen op door de originele fotografische ontwerpen die erop staan, maar ook door de hoogwaardige kwaliteit katoen en velours uit Portugal die gebruikt wordt. SNURK is opgericht door het Amsterdamse koppel Peggy van Neer en Erik van Loo. Vanuit een droom van Peggy bloeide dit hobbyproject uit tot een succesvolle, onafhankelijke onderneming. Inmiddels slapen er wereldwijd mensen heerlijk onder een ontwerp van SNURK.
prchtg snurk pyjama eikelprchtg snurk zittend op aanrechtbladprchtg snurk zittend op bed

Snurk beddengoed

In de dekbeddenwereld is het niet vanzelfsprekend om met een zeefdruk te werken, maar bij SNURK zijn ze ervan overtuigd dat ze op die manier het mooiste resultaat behalen. De prints komen ook niet zomaar tot stand: iedere scène wordt allereerst bedacht, neergezet en gefotografeerd en na een aantal drukproeven is daar dan het eindresultaat. Zo bijzonder om op de website te zien hoe een foto van Tumblr met daarop een zwerm origami vlinders wordt gevouwen, gefotografeerd, gekleurd en geprint.

Zacht, pluisvrij katoen

Het beddengoed wordt gemaakt van heel duurzaam, zacht en soepel katoen met gekamde garens om pluisjes te voorkomen. Ook wordt het behandeld met een speciale anti-krimp behandeling zodat je het beddengoed gewoon binnenstebuiten (zonde van de print anders!) in de droger kunt stoppen. De extra lange instopstrook is geschikt voor het dikste matras en garandeert dat je nooit meer koude voeten krijgt door een losgeschoten strook.

Horizontal Wear

En nu is daar ook de nieuwe lijn ‘Horizontal Wear’ die slapen en bankhangen op een hoger niveau tilt. Waarom zou je nog in een oud vod relaxen als je ook dit heerlijke huispak kunt dragen? De zachtste stretchkatoen met daarop een digitale print, in een model speciaal voor mannen, vrouwen of kinderen. Zelf noemen ze de pakken de ‘pyjama 2.0’ en ook wij kunnen niet meer zonder onze SNURK Horizontal Wear.

Het perfecte cadeau voor de aankomende feestdagen wat ons betreft. Wie wil er nu geen stijlvolle pyjama waarin je zonder gêne de afvalcontainer nog even buitenzet of je iets te vroege bezoek ontvangt? En wij weten zeker dat er voor iedere slaapkamer een geschikt design te vinden is. Extra leuk: een aantal prints is nu heel fijn geprijsd.

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers