WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shoppen in Bohemian stijl bij Moonloft

Afgelopen weekend bracht ik samen met mijn vriend een bezoekje aan de creatieve en eigenzinnige stad Arnhem. Wat een leuke stad is dit, hier ga ik zeker nog vaker naartoe! In deze blog laat ik je een van mijn favoriete adresjes in Arnhem zien: Moonloft.

moonloft arnhem zwarte kast
moonloft arnhem winkelpui

Hebben, hebben, hebben

Ben je binnenkort in de buurt van of beter nog in Arnhem? Loop dan zeker ook eens de Beekstraat in. Als je dit straatje inloopt, kun je de opvallende winkel Moonloft haast niet missen. Alleen de buitenkant van deze moderne bohemian winkel is alleen al een feestje om naar te kijken.

Wees gewaarschuwd, want eenmaal binnen word je verleid door vele leuke woonaccessoires en het zal je dan ook moeite kosten om met lege handen de deur uit te lopen. Mijn favorieten zijn de mokken met sterretjes, exotische goudkleurige haakjes en bamboelampen. Ook fashionliefhebbers (en heel eerlijk, wie is dat nou niet?) komen hier aan hun trekken. Aan de rekken hangt kleding te pronken van de bijzondere merken Jutka en Riska, Native Youth en Things I Like Things I Love.

moonloft arnhem star cups moonloft arnhem gouden haakjes

Bohemian sfeertje

Niet alleen vanwege de mooie producten die hier te koop zijn is het hier goed vertoeven. Het eigentijdse bohemian sfeertje dat eigenaresse Irene gecreëerd heeft vind ik fantastisch en draagt hier zeer zeker aan bij! Wat mij ook erg aanspreekt, is de smaakvolle combinatie van het sfeervolle exotische behang met houten vintage meubels, rotanmeubels en messing details.

moonloft arnhem kast moonloft arnhem kleedkamer met hangplant
Ben je net zo enthousiast als ik over deze winkel, maar kom je voorlopig niet in de buurt van Arnhem? No problem, ze hebben ook een webshop en bovendien een tweede winkel in Zwolle.

Waar?

Moonloft Arnhem
Beekstraat 113
6811 DZ, ARNHEM
info@moonloft.nl

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen-award heeft gewonnen. Naast alle interieurideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast, houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

Bron: tekst & fotografie Anne Heijmans van remadewithlove.nl

nog meer: bloggers