WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Overnachten bij Hello I’m Local in Haarlem

Bijzonder en betaalbaar overnachten in Haarlem? Dan ben je bij Hello I’m Local Boutique Hostel aan het juiste adres! Het hostel ligt in een super schattig straatje in het centrum van Haarlem. Iedere kamer van dit hostel is anders en met zeer veel oog voor detail ingericht. Kijk je met mij mee?Hello I'm Local Haarlem

Hello I'm Local Haarlem

Hello I'm Local Haarlem

Hello I'm Local Haarlem

Hello I'm Local Haarlem

Hello I’m local

Het interieur van Hello I’m Local Boutique Hostel is erg bijzonder en onderscheidend mooi. Geen enkele kamer is hetzelfde ingericht. De kamers zijn door eigenaresse Saskia en studenten van verschillende interieur gerelateerde opleidingen ingericht. In de inrichting van de kamers zie je de Hollandse geschiedenis terug. Elke kamer heeft een eigen douche en sommige kamers hebben ook een eigen toilet (Frans hals, Oldschool, Tante Leen en Klederdracht). In dit toffe hostel kun je met allerlei soorten gezelschappen terecht. Slaap bijvoorbeeld met je geliefde in de Heem (tweepersoonskamers), met je vriendinnen in de kamer Old School (vierpersoonskamer) of met een groep in de kamer Tante Leen (achtpersoonskamer).

Huiskamer en patio

De huiskamer, waar je ook heerlijk kunt ontbijten en lunchen, staat vol met vintage schatten (I love them!). Bij het ontbijt worden alleen maar lokale producten die met liefde zijn geselecteerd geserveerd. In de patio kun je soms heerlijk genieten van het zonnetje of jezelf opwarmen bij de buitenhaard. Wil je alleen lunchen of een borrel doen bij Hello I’m Local? Geen probleem, het vriendelijke personeel staat klaar om je te ontvangen.

Waar?

Hello! I’m Local
Spiegelstraat 4
2011 BP Haarlem
Tel +31 (0)23 844 6916
www.helloimlocal.com

REMADE with love

REMADE with loveAnne heeft een passie voor interieur (industrieel, Scandinavisch en botanisch) en reizen en deelt deze passies op haar blog REMADE with love waarmee ze afgelopen jaar de vtwonen award heeft gewonnen. Naast alle interieur ideeën die ze in haar nieuwbouwhuis toepast houdt ze ook ontzettend van reizen en nieuwe plekjes ontdekken. In je eigen stad weet je vast wel die leuke adresjes in die kleine (zij)straatjes te zitten, maar weet je die ook te vinden als je een stedentrip maakt naar een andere stad? Anne deelt met liefde deze adresjes met jullie op haar blog en nu ook op vtwonen.nl/remadewithlove.

nog meer: bloggers