WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Het voorjaarshuis van de bloggers van PRCHTG

Na veel donkere dagen, ijskoude nachten en grauwe luchten is het voor ons altijd een verademing wanneer we in de ochtend de vogeltjes weer horen fluiten. De lente komt eraan! Als het voorjaar gaat losbarsten, slaan onze hoofden op hol. We willen nieuwe kussentjes op onze banken, we kijken ernaar uit om onze bedden te voorzien van nieuwe overtrekken en hoe tof zou het zijn om een item van de wishlist te kunnen scoren? Kriebelt het bij jou ook zo ontzettend om je huis een opfrisbeurt te geven?

Luxe in de keuken

Wanneer wij de vtwonen-shop induiken, gaan we strategisch te werk. We hebben inmiddels een rijtje favoriete merken samengesteld. Van die labels die altijd prachtige collecties afleveren, die hun klassiekers afwisselen met gewaagde nieuwe artikelen. Zoals van ons bekend is, schuwen we design nergens in huis. In de kinderkamer, de slaapkamer of het toilet: het maakt niet uit, overal vind je het bij ons. Juist ook onze keukens leven op van de geweldige grinders van Menu (en dan in deze zalmroze tint!) of de superstrakke zeeppomp, handdoek en theedoeken van Zone. Scandinavische designers weten precies wat wij zoeken!

Design in de woonkamer

Voor in de woonkamer is een spiegel, zoals deze tijdloze van Hay, een onmisbaar accessoire. Handig om even je make-up te checken voor je de deur uit gaat. Boven de tafel een stoere eyecatcher; de chandelier van Normann Copenhagen leent zich er uitstekend voor om een statement te maken. En omdat hij zwart is, kun je hem in alle interieuren ophangen. Aan diezelfde tafel deze iconische Pastoe die we kozen vanwege de geweldige kleur. De kurken bijzettafel van Vitra selecteerden we om zijn materiaal. Natuurlijk, neutraal maar toch opvallend genoeg. Een knaller op je bank, zoals dit vrolijke sierkussen van Ferm Living, als finishing touch.

Vergeet de slaapkamer niet

De slaapkamer schreeuwt om zo’n frisse overtrek van Snurk, goed te mixen met effen kussenslopen. Naast je bed een koperen kastje van Kartell (want hoe fijn kleurt koper met roze, oranje en terra?). En dan vanuit je bed naar buiten turen waar de outdooroven van Weltevree staat te wachten op broeierige zomeravonden, zelfgebakken pizza’s en verfrissende GT’s. Kom maar op, wij zijn klaar voor het voorjaar en een daarbij passende look en feel.

Meedoen met de voorjaarshuis-actie? Je leest er hier alles over.

Voorjaarsfavorieten

Hanglamp van Normann Copenhagen, kussen van Ferm Living, peper- en zoutmolen van Menu, theedoek van Zone, keukenhanddoek van Zone, onderzetters van Zone, zeeppomp van Zone, spiegel van Hay, dekbedovertrek van Snurk, koperen kastje van Kartell, kurken bijzettafel van Vitra, stoel van Pastoe, buitenhaard van Weltevree.

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica

nog meer: bloggers