WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een slaapkamer voor de herfst

Wij zijn niet van die strijkkampioenen helaas (jaloers op alle moeders met kasten met stapeltjes van die strak gestreken en gevouwen lakens en slopen) en dan is linnen echt ideaal. Het kreuken en vouwen maakt deze stof juist charmant, de kleuren gaan erdoor leven en door de schaduwinval ontstaan nog meer schakeringen. Wij worden heel blij van deze natuurlijke look van linnen. (in samenwerking met Vandyck)

Rood, roze en goud

Om een warm, herfstachtig palet te creëren kozen wij voor de diepe Marsala kleur als basis. Rood zonder schreeuwerig te zijn, in de mix met onze all time favorite roze (Powder en Sepia Pink) en voor de stoere touch een toefje Gold. De natuurlijke grijze en beige plaid en kussens passen natuurlijk overal bij. Deze 100% linnen overtrekset uit de Premium Collectie ligt mega comfortabel omdat de onderkant gemaakt is van een pre-washed percale. Als je daar eenmaal onder hebt gelegen, wil je niet anders. De unieke wasbehandeling die Vandyck toepaste, maakt het geheel heerlijk soepel. Je duikt in een weelderige luxe van laagjes. De stapels kussens worden vast snel en vakkundig door je man aan de kant geschoven, maar tot die tijd geniet je ervan terwijl je er met een boek in bent geploft.

Slaapkamerstyling

We besteden ook graag aandacht aan de aankleding van onze slaapkamers, luxe beddengoed – qua uitstraling en materiaal – is wat ons betreft dan ook onmisbaar. Je brengt zoveel tijd door in bed, dat je echt geen genoegen hoeft te nemen met iets minders. De derde en vierde generatie van Van Dijk brengt met Vandyck high fashion beddengoed op de markt. Het Nederlandse merk selecteert natuurlijke en hoogwaardige weefsels om hun uitgebreide collectie mee te maken. En er is voor iedere smaak wel een keuze. Fotorealistische prints, maar dus ook effen varianten zoals wij hier laten zien. Door te knallen met een kunstwerk aan de muur (wij kozen voor een prachtige quilt van de Engelse kunstenares Tessa Layzelle die met natuurlijk geverfde stofjes geometrische wandkleden maakt) hoef je niet bang te zijn dat een effen overtrek saai is. Sterker nog, met een kleur als deze geef je je slaapkamer in een handomdraai karakter. Laat die lange nachten maar komen, onze bedden zijn er klaar voor!

PRCHTG

PRCHTGAllebei de durf om onverwachte kleuren met elkaar te combineren, de voelsprieten om de nieuwste trends op het gebied van vormgeving eruit te pikken en de drift om dit alles te stylen en fotograferen: Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dagelijks zoet met hun interieurs. De perfecte roze fauteuil van een bekend Scandinavisch label, een vintage vitrinekast waarin allerhande keramiek van onontdekt talent blinkt, maar ook een iconische lamp van een gevestigde naam: design in de breedste zin van het woord is hun grote liefde. De fijnste merkjes, woonhotspots en tofste items delen ze graag met jullie op vtwonen.nl/prchtg.

Bron: tekst, fotografie en styling: Fleur & Jessica. In samenwerking met Vandyck.

nog meer: bloggers