WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Planten in manden

Wat ik zo leuk vind aan stylen met planten is dat je eindeloos kunt variëren. Je kunt met dezelfde groep planten maar met een andere aankleding of setting, erg veel verschillende stijlen neerzetten.Planten in mandenPlanten in manden

Een mix aan manden

Neem bijvoorbeeld bloempotten; zodra je voor een groep vintage bloempotten kiest, dan creëer je natuurlijk een compleet andere look dan wanneer je voor alleen maar terracotta bloempotten gaat. Dit keer koos ik ervoor om een aantal van mijn planten af te stylen met een mix aan verschillende manden. Zoals je ziet kun je met een groep manden een fijne bohemian sfeer neerzetten. Juist de mix aan materialen, vormen en groottes zorgen voor dit boho gevoel. Deze manden verzamelde ik bij de kringloop, Ikea en H&M home.

Wil je meer inspiratie voor groen in huis? Volg dan mijn vtwonen ♥ BOTANIC Pinterestboard!

Oh MarieMarij Hessel heeft naast haar liefde voor vintage, DIY’s & keramiek ook een enorme voorliefde voor groen. Haar verzameling kamerplanten groeit gestaag want zij kan geen tuincentrum verlaten zonder een nieuwe plant onder haar arm. Op vtwonen.nl/myattic laat Marij zien welke kanten je allemaal op kunt met groen in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos! En je hoeft echt geen groene vingers te hebben! Voor meer inspiratie kun je Marij volgen op haar blog My Attic.

Bron: Tekst en fotografie Marij Hessel

nog meer: bloggers