WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een styling met wandrekjes

Wandrekjes, ik kan er persoonlijk nooit teveel van hebben! Laatst gebruikte ik mijn Tomado wandrekje nog voor mijn blog over de Bromelia, die lees je hier. Ik vind ze ideaal om een kale wand mee op te leuken & ze af te stylen met elke keer een andere setting. Daarom vond ik het helemaal leuk toen ik werd benaderd voor een samenwerking met het merk WOOOD. Er werd gevraagd of ik aan de slag kon met wat mooie items uit de collectie. Je kunt vast wel raden wat mijn antwoord was? (in samenwerking met WOOOD)

Tijdloos design

Binnen de collectie van WOOOD vind je een hoop leuke wandplanken, kapstokken en wandrekken om je muren mee aan te kleden. Tijdloos en minimalistisch design wat je eigenlijk kunt toepassen in iedere interieurstijl. Mijn stijl is namelijk allesbehalve minimalistisch! Toch pasten dit wandrek en de wandplank erg mooi in onze hal. Ik vind juist die combinatie van strakke vormen met accessoires en planten in natuurlijke en ronde vormen & verschillende materialen erg mooi.

Blauwe hal

Niet zo lang geleden kreeg onze hal een make-over. De muren en het plafond werden gestuct en ik gaf een groot deel van de muren en het plafond de kleur “Real Indigo” van Flexa. Binnenkort komen er nog mooie tegeltjes met een patroon op de vloer, ook in blauw! Een compleet blauwe hal dus, ach ik houd van kleur! Ik koos voor het wandrek met eiken planken en de wandplank van 70 cm breed en hing ze op de grootste wand in de hal.

Pronkrekjes

Omdat de kapstok aan de overkant hangt en wij alle rommel in de hal in een ladekastje bewaren, kon ik dit wandrek en de plank echt als pronkrekjes gebruiken! Ik vulde de plankjes met een aantal posters, een vintage klokje, een zelfgemaakte spiegel en een aantal kleine plantjes. Het fijne aan deze pronkrekjes is dat je eindeloos kunt variëren met de aankleding ervan. Hoe vaak jouw stijl dus ook veranderd, de rekjes kunnen gewoon lekker blijven hangen!

Multifunctioneel

Dat de rekken en planken multifunctioneel zijn zie je al snel als je de collectie bekijkt. De wandplanken kun je bijvoorbeeld ook ophangen in de keuken voor al je (verse) kruiden, olie, azijn etc. Ook in de badkamer kunnen ze erg goed van pas komen voor cosmetica en verzorgingsproducten. Gebruik de kapstok in de keuken voor je theedoeken en in de badkamer voor je handdoeken. Zo’n wandrek staat ook erg leuk op een kinderkamer met wat gezellige boekjes, speelgoed en knuffels erop. Omdat het open rekjes en planken zijn is het wel verstandig om ze niet helemaal vol te zetten met spullen, houd het dus een beetje luchtig. Anders oogt zo’n plankje al snel wat rommelig en dat is dan weer zonde van zo’n leuke eyecatcher. De wandplanken zijn er in allerlei formaten waardoor je een soort collage aan de wand kunt creëren. Weg met die saaie lege muur waar je je geen raad mee weet!

My Attic

Oh MarieMarij Hessel heeft naast haar liefde voor vintage, DIY’s & keramiek ook een enorme voorliefde voor groen. Haar verzameling kamerplanten groeit gestaag want zij kan geen tuincentrum verlaten zonder een nieuwe plant onder haar arm. Op vtwonen.nl/myattic laat Marij zien welke kanten je allemaal op kunt met groen in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos! En je hoeft echt geen groene vingers te hebben! Voor meer inspiratie kun je Marij volgen op haar blog My Attic.

Bron: tekst en fotografie Marij Hessel. In samenwerking met WOOOD.

nog meer: bloggers